Dreptul la asistenta medicala al azilantilor

In sfirsit…..Dupa multi ani timp in care azilantii erau folositi pe post de cobai , in perioada cind am lucrat voluntar la Crucea Rosie , pentru putin timp e adevarat am vazut cum cu medicamente date de asistente pe post de doctor in 6-12 luni faceau dintr-un om intreg o leguma bolnava psihic. Asa se intimpla in lagarele de concentrare ” democratice ” ale asa zisei Organizatii Internationale de Ajutor. De obicei in Danemarca aceasta entitate se ocupa din surse sigure si pertinente cu deturnarea de fonduri  de miliarde de koroane anual si care in numele socialismului au transformat din oameni cu capul pe umeri in oameni debili si asistati social 15 persoane pe care le-am  cunosc doar eu personal in 6 luni in anul 2004. Acum se pare ca se schimba ceva. Vom vedea.

Imigranţii ilegali şi refugiaţii  care sint în Danemarca fără permise de şedere vor avea acum posibilitatea de a ajunge la medic sau de a lua un tratament de sănătate. Pina acum aceasta se facea cu portile inchise numai prin medicii organizatiilor gen, Crucea Rosie care sint in Danemarca.

Crucea Roşie Daneză şi Asociaţia Medicală în colaborare cu Consiliul danez pentru refugiaţi  si-au unit forţele pentru a crea o ofertă de asistenţă medicală pentru persoanele care nu sint acceptati de catre sistemul medical al statului.

– Crucea Roşie şi medicii vor satisface nevoile medicale urgente pentru persoanele din  Danemarca fără permis de şedere „, spune Susanne Larsen, preşedintele de la Crucea Roşie Daneză.

– Ei pur şi simplu nu pot primi ajutor medical, şi cred că marea majoritate a danezilor ar fi de acord că este total inacceptabilă discriminarea între accesul oamenilor la ceva la fel de bază, de îngrijire a sănătăţii bazată pe un statut juridic „, spune Susanne Larsen.

Poul Jaszczak, Preşedinte al Asociaţiei Medicale a Comitetului de Etică, spune că acesta uniune a acestui grup de persoane vulnerabile în viaţa de zi cu zi:

–  O femeie insarcinata nu are dreptul la ingrijire medicala – sau un bolnavnu poate fi supus  examinării şi tratamentului pentru o infecţie gravă .  Ştim de la vecinii noştri că este un grup care este foarte expus, şi, prin urmare, dorim sa creeam un precedent. De asemenea, pentru că astăzi medicii se confruntă cu o dilemă între respectarea legii statului si cu promisiunea medicala ( juramintul lui Hipocrat)

Mai jos aveti punctul din contractul de munca cu salarizarea sefului Crucii Rosii Daneze din 2008. Nu ar fi mare chestie atita timp cit produc ceva, dar nu produc decit parazitatea bugetului de stat prin fonduri care se deturneaza in numele ajutorarii. Iar in fotografie sint doar o parte dintre liderii. Cei care se afla doar pe statele de plata sint poate inca citeva zeci cu sume considerabile .

7.1 Generalsekretæren aflønnes med følgende månedlige løn:
Skalaløn, lønramme 39, skalatrin 52 ………………………………………..DKK 50.410,50
DRK tillæg, 16 % af skalaløn……………………………………………………….. DKK 8.065,68
Topcheftillæg…………………………………………………………………………… DKK 11.000,00

Tillæg fra cheflønspuljen…………………………………………………………. DKK 5.000,00
Samlet løn eksl. pension…………………………………………………………… DKK 74.476,18
Pension 17,1 % af skalaløn…………………………………………………………. DKK 8.620,20
Samlet månedsløn inkl. pension……………………………………………….. DKK 83.096,38

Anchete desfasurate de ziaristi ca urmare a sumelor de bani colectate pentru campaniile de ajutorare internationale en, ( Tailanda, Irak, etc) au dus la concluzia ca banii respectivi nu au ajuns niciodata in posesia statelor sau oprganizatiilor pentru care erau destinate ci s-au oprit la sediul central din Elvetia dupa care, nu se mai stie nimic.

https://danrum.wordpress.com/2009/09/29/legea-lui-hipocrat-mai-presus-de-legea-statului/

https://danrum.wordpress.com/2009/09/07/politi-a-inebunit-politia/

https://danrum.wordpress.com/2009/08/20/danezii-rasisto-fascisti/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s