Evreii si monopolul pe asuprire

Doar ei au dreptul la martiri si recunoastere. Alti nu. Nu mai ai loc nici cu cifrele concrete ca iti da cu legea in cap.  Atunci toate celelalte tari carora comunismul le-a omorit elita si simbolurile umane nationale nu au loc de evrei. Ei sint singurii beneficiari ai legilor chiar daca comunismul a omorit cca 100 milioane si inca nu s-a oprit in timp ce sarmanii evrei , vai de steaua lor. In creierul lor plin de rahat cred ca 6 mil>100 mil conform matematicii , dar vai doamne , nu ei. UE a spus. Haida de …s-a-ntilnit hotu cu prostu sau e Austria  toata Europa unde nu ai voie sa spui nimic ca te baga la puscarie rapid, a dracului natie. Daca nu au facut ei ceva LOBBY adica scuze se numeste TRAFIC DE INFLUENTA sa ii spuna lui MUTU.

Au reusit cu ajutorul Uniunii Europenii sa ramina singurele victime. Cum Rusia i-a salvat pe evrei din „lagarele” nemtilor acum evreii din Uniunea Europeana nu doresc sa ii condamne pe comunisti si crimele comunismului fiindca ca se pare a fi acelasi aluat sau de ce nu aceeasi familie mare la masa caruia nu ai loc de ei.

Deci ne place sau nu evrei au facut lobby  sa ramina cei mai asupriti si cum legile minoritatilor si discriminarii le sint cu precadere destinate. Cit au platit sau cit au cerut nu stiu.

Saptamana trecuta sase state s-au adresat Comisarului pentru Justitie Europeana Viviane Reding cerand interzicerea negarii si banalizarii crimelor comuniste cat si apologia lor. Ministrii de externe al Lituaniei, Letoniei, Bulgariei, Ungariei, Romaniei si Cehiei sunt de parere ca aceste crime trebuie tratate dupa aceleasi standarde si prevederi ca si crimele impotriva evreilor.

Raspunsul primit insa de la Comisia Europeana este unul negativ cel putin pentru moment. Potrivit comisiei, ororile savarsite de comunism sunt evidente insa ele nu au fost indreptate impotriva unei minoritati etnice asa ca ideea unei legi a genocidului dublu se respinge din start.

O parte a comunitatii evreiesti, prin vocea directorului centrului Simon Wiesenthal din Israel, Efraim Zuroff, spune ca nu se pot compara crimele impotriva evreilor cu cele comise sub regimurile comuniste pentru ca rusii au fost cei care i-au eliberat pe evreii din lagare si fara Rusia probabil ca Germania Nazista nu ar fi fost invinsa.  Hotnews.ro
Vezi si

https://danrum.wordpress.com/2010/03/02/defaimarea-jidanului-video/

https://danrum.wordpress.com/2010/02/27/evrei-in-romania/

https://danrum.wordpress.com/2010/05/03/mitul-holocaustului/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s