Episcopul Macarie se inchina unei carpe. Este si el o cirpa?

Sfintia Sa , Episcopul Macarie dupa multele gafe si nelegiuiri pe care le-a facut vine si cu cireasa de pe tort incalcind canoanele pe care el, marele (ne)vrednic, ar trebui sa le apere. Cum i-am spus cind am avut o discutie cu domnia sa: asta-i prost sau e mason ? Nu stiu ce sa mai cred.

Fara indoiala ca are directie catre o cu totul alta religie si nu ortodoxa atita timp cit:

– sta de-a dreapta masonului de la Rotary Club

-se inchina unei cirpe ( giulgiul din Torino care este datat prin analiza cu carbon, anii 1300) ca fiind real

-face slujba incalcind canoanele( legii ortodoxe)- pentru cine stie istoria schizmei si motivele catolicilor care au luat un alt drum

El cel care ar trebui sa respecte legea, el cel care atunci cind ii convine legea e pentru altii, dar nu pentru el, umilul fatarnic ce (ne)vrednic este.

Un umil baietel de manastire care s-a vazut pus intr-o functie de mini-dictator, cam foarte repede, cel mai tinar episcop din istoria BOR, si cel mai prost cred eu, care interpreteaza legile lui Dumnezeu cum i se scoala lui, daca i se scoala, si care datorita „harului” sau a ajuns mare Episcop peste oile din Scandinavia si incet , ii desavirseste opera apocaliptica a celui nevazut caruia i se inchina alaturi de necrutatorul Patriarh Daniel.

Un nevinovat, un om , piinea lui D-zeu , care face ce face de aplica in rindul biseicii pe care o conduce, sintagma „POLITIC CORECT”. Cei din Ambasadele Romaniei stiu ce vorbesc  😉  Adica , Dracul e intotdeauna POLITIC CORECT.  Si el , Macarie Dragoi – VREDNIC ESTE.

Drumul spre iad e pavat cu intentii bune, si el ti-l asfalteaza . Mi-e imi miroase nasol baietelul asta de manastire.

Despre Macarie Dragoi mai puteti cititi si:

https://danrum.wordpress.com/2010/03/12/biserica-masonica-copenhaga/

https://danrum.wordpress.com/2009/12/01/dincolo-de-aparente-macarie-dragoi/

https://danrum.wordpress.com/2009/07/27/episcopul-si-politica-dracului/

https://danrum.wordpress.com/?s=macarie

 

 

Reamintesc ca Sinodul BOR sanctioneaza aspru astfel de abateri de la Canoane, prin decizia din 2008, conform Canoanelor apostolice:

– nu este ingaduit niciunui ierarh, preot, diacon, monah, monahie sau credincios mirean din Biserica Ortodoxa Romana sa se impartaseasca euharistic in alta Biserica crestina. De asemenea, nu este ingaduit niciunui cleric ortodox sa concelebreze Sfintele Taine si Ierurgii cu slujitori ai altor culte.

– cei ce nu se supun acestei hotarari pierd comuniunea cu Biserica Ortodoxa si, in consecinta, vor suporta sanctiuni canonice corespunzatoare starii pe care o ocupa in Biserica: depunerea din treapta sau caterisirea, in cazul clericilor, si oprirea de la impartasanie a credinciosilor mireni.

Inselarea credinciosilor infaptuita de acesti clerici este foarte grava, din mai multe motive:

– considera inselatoria cu Giulgiul ca pe ceva autentic;

– ii cheama pe credinciosii ortodocsi intr-un lacas de cult eretic;

– recunosc ca si papistasii au biserica si preotie;

– se roaga impreuna de parca s.ar ruga la acelasi Dumnezeu, dar stim ca ereticii cred intr-un dumnezeu fals, conform cu ereziile lor, contrare Ortodoxiei.

de la saccsiv.wordpress.com


Reclame

Un răspuns la „Episcopul Macarie se inchina unei carpe. Este si el o cirpa?

  1. Cand o sa mai scapam fratilor de „USCATURILE” astea din sanul BOR. Acum cred ca este mai mare nevoie de un sindicat al preotilor ptr ca acesti episcopi nu se vor mai apleca prea curand asupra problemelor si necazurilor pe care le intampina preotii de mir de la sate si din parohiile sarace. Va pun la dispozitie o adresa de e-mail la care sa-mi trimiteti cateva sugestii cu referire la infiintare unui nou sindicat al personalului clerical si neclerical din cadrul BOR, care sa se se ocupe de problemele preotilor si cantaretilor bisericesti, la nivel national: parohiisarace@yahoo.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s