Skat-ul adica STATUL ( refuza sa plateasca taxele furate)

De platit, platesti, daca e sa primesti ti-o da prin urechi. Du-te si reclama poate crapi pina atunci 🙂 Asa este Statul. Daca era Boierul ii luai gitul si gata.

Cetăţenii vor plăti pentru neglijenţa autorităţilor „.

Patru municipalitati refuza rambursarea impozitului pe proprietate, pe care a fost facturat în mod greşit scrie Politiken miercuri.

„Mulţi au fost nerăbdători să aibă posibilitatea de a recupera diferenta de impozit de ani de zile şi acum nu pot primi banii înapoi. Este o nebunie”, a spus avocatul Christian Gommesen de la firma Rafn consultanţă şi Fiul, care se ocupă de cel puţin 90 la sută din cazuri, Politiken.

Argumentul administraţiei locale este că cererile cetăţenilor „în prezent suntjudecate , cu toate că oamenii nu ştiu că au fost înşelaţi înainte de catre cei de la Taxe si impozite.

„Dacă ceva este nedrept sau nu este aproape întotdeauna o chestiune denuanta . Dar daca noi ne bazam pe o lege, este corect. Noi gestionăm pe baza  prevederilor legale. Şi aici credem că există o limitare”, spune Consilier general Steen Jorgensen de la Vejle Kommune.

Fredensborg, Frederikssund si Tønder  Vejle sint cele patru municipalitati care refuză să plătească taxele incasate ilegal.

vezi si

https://danrum.wordpress.com/2010/11/30/statul-fura-bani-in-danemarca/

https://danrum.wordpress.com/2010/12/22/4554/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s