Capitalistii socialisti (Venstre = Stinga)

Cine mai crede ca capitalismul liberal mai este capitalism? Eu unul nu cred ca acest capitalism este si adevaratul capitalism. Din pacate , se demonstreaza in Danemarca prin nume in primul rind. Venstre= Stinga. Cred ca sint mai la stinga decit socialistii sau sint cei care se vor sacrifica pentru socialism , dind vina pe capitalism.

Marea reforma a capitalistilor de la Venstre (Stinga) este de marire a taxelor si de taxare a altor sevicii care se platesc din cei 48% pe care ii platesti la fiecare salariu, plus cei 25 % din tot ceea ce cumperi de la alimentara sau magazin, plus taxele si accizele pe ambalajele care sint obligatori prin lege mici dar la multe produse se aduna ( calculati gunoiul care il aruncati  pe an) , plus creantele marilor corporatii si banci, plus ce mai fura si smecherii, si vedeti unde sint banii dumneavoastra.( eu mi-am batut capul cu calculele) . Doar un socialist creste taxele, si asa ei nu se dezmint. Venstre sint capitalistii monopolului economic care se numeste dictatura economica ( Corporatist) sau socialist. Sa faci concurenta e  doar o iluzie, asa ca , scrie la gazeta ca dupa calculele unor economisti danezi, MAREA REFORMA FISCALA a lui Venstre ( Stinga ) a adus mai multi bani in buzunarul omului si luati inapoi prin extra taxe directe si indirecte. Daca cineva mai are impresia ca Liberalismul este Capitalism , se pare ca se inseala.A fost deturnat si multi dau vina pe capitalisti. Un mic exemplu despre cum va arata cheltuielile :

  1. O familie, de exemplu, de un muncitor insurat cu trei copii ar primii în 2019 va avea 3854 de coroane mai puţin.
  2. O familie, de exemplu, un dulgher şi un grefier cu doi copii în 2019, va avea 2040 de coroane mai puţin, după impozite.
  3. O familie, de exemplu, un profesor şi educator cu doi copii în 2019, va avea 2228 de dolari mai puţin, după impozite.
  4. O familie, de exemplu, un inginer şi un intelectual cu doi copii în 2019 vor fi 10772 de coroane mai mult după impozitare. http://avisen.dk

Interesanta diferenta?  Asta daca mai ramin locuri de munca pentru dulgher, pentru mecanic sau cel care face curatenie.Nu s-au adaugat inca marirea preturilor si nici nu se spune cine este beneficiarul maririi preturilor. Normal ca trebuie sa separam unul de altul, mecanicul de inginer,  dar nici chiar asa. In situatia in care din suprataxare cistiga doar statul si banca care te crediteaza sa iti poti cumpara bunurile  supraevaluate sau putinul care iti ramine dupa ce platesti multe taxe. Normal ca trebuie sa apelezi la creditare. Daca nu ar fi supraevoluate  poate nu ai avea nevoie de Banca sau Stat. Normal , va trebui sa dai ultimul ban Bancii si daca nu, poti sa iti lasi mostenire copiilor tai creditarile. Interesant. Eu sa fac imprumuturi pe zeci de ani si pe urma sa imi condamn copii sa imi plateasca debitele si asta cu legea in mina. Asa arata Capitalismul Danemarcei. Dictatura socialista.

Cam asa este cu acesta noua lege a reformei fiscale , care iti da cu un deget si iti ia cu 2 miini.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s