Danisco- si plasticul pe care il maninci

Danisco , una dintre cele mai renumite fabrici de iluzii alimentare, o fabrica de conservanti care transforma rosia in plastic si ajuta la producerea oamenilor morti in sfinti , incit dupa 7 ani daca ii dezgropi sint toti conservati mai ceva ca Sf. Parascheva, Danisco  devine foarte atractiva mai ales ca este una dintre creatorii de gusturi si culori pentru iluziile de cumparat.Cum explozia produselor ecologice este in floare , si tehnologia creatorului de iluzii  Danisco s-a perfectionat astfel incit iti da cacat cu gust de ciocolata si ciocolata se vinde bine.

Gigantul american DuPont  vor cumpara de 6,3 miliarde de dolari sau chiar peste 36 de miliarde de dolari actiuni la Danisco. Nu cred ca vine cu bani in sacosa si cum criza financiara este si la ei, nu stiu de unde au,  doar daca adevaratii proprietari nu sint cumva bancile 🙂 asa cum se intimpla la Maersk. Sau are cineva impresia ca Mærsk este propriatur real se inseala amarnic. Esti proprietar atunci cind toate datoriile sint platite si el inca are credite in derulare, si va mai face altele.

Conform DuPont, compania va plati 5.8 miliarde dolari în numerar pentru Danisco, în timp ce restul de 500 milioane dolari SUA plătită de către DuPont Danisco pentru preluarea datoriei nete.

Danisco produce ingrediente alimentare şi enzime, ( iluzii si otravuri)  a declarat într-un anunţ care DuPont a promis să depună o ofertă pentru toate acţiunile Danisco  de 665 coroane pe acţiune, fiecare cu o valoare nominală de 20 de lire sterline.

Asa ca daca aveti bani faceti o oferta mai buna.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s