Primul ministru danez Løkke Rasmussen va fi inculpat in proces

Uite ca si in Danemarca un prim ministru va fi inculpat intr-un proces care se va derula in viitorul apropiat. Primul ministru inculpat 🙂

S-a reusit, dupa multe eschive politicaniste in spatele legii, primul ministru Lokke Rssmunssen impreuna cu fostul ministru de externe Stig Møller, vor aparea in fata tribunalului ca inculpati , pentru incalcarea legii fundamentale a Danemarcei. Constitutia. Curtrea Suprema de justitie a anuntat ca primul ministru nu se poate ascunde in spatele legii si trebuie sa raspunda pentru faptele sale intr-un proces intentat de 35 de persoane poentru incalcarea constitutiei cind tratatul de la Lisabona a fost ratificat fara acordul poporului danez.

Orice act de vasalitate al poporului danez catre o alta entitate va fi supus unui referendum. Orice alianta , orice uniune a poporului danez cu alte entitati vor fi supuse referendumului. Daca spune poporul la razboi, la razboi, si gata. Daca spune la gara, la gara si gata. Ce simplu. Asa a spus un rege cu oua, si asa a ramas in constitutie, dar poponarii astia de politicieni, fie ei ca sint danezi sau romani merg cu milogeala si tre fac si pe time milog , fara coloana vertebrala. Referendumul in Danemarca a fost in istorie o alternativa foarte buna ,care a facut ca pina in ziua de azi danezul sa isi puna drapelul lor la laoc de cinste in familie. Din punctul asta de vedere, ar trebui asa prosti sau alcoolici sau cum vor unii sa le spuna, sa ii respectam ca ei au ceea ce noi am pierdut.

De 2 ani de zile se amina si blocheaza acesta decizie sa fie luata de catre justitia daneza, care intr-un sfirsit a dat cistig de cauza reclamantilor.

Cum este o stire foarte importanta pentru poporul danez si pentru politica daneza, mass-media daneza a trecut-o sub forma de stire simpla fara a se analiza nimic din impactul pe care l-ar avea. Am stat de vorba aseara cu un amic care scrie la gazeta daneza si mi-a spus ca nu se face tam-tam pentru a nu influenta justitia. Care justitie? Si cind? Pina va incepe procesul va dura ceva timp . Deci sa poti sa explici acum , acesta situatie de facto nu ar fi mare chestie, dar si ei au mogulii lor (presa este in mina unei minoritati etnice destul de fasciste si oropsite ca peste tot).

Cei 35 de persoane vor sa atraga atentia opiniei publice , deoarece la semnarea tratatului , pe linga diversiunea politicienilor in colaborare cu massmedia din Danemarca , dreptul constitutional si fundamental al poporuli danez a fost incalcat de cele doua organizatii.

Birfele spun ca statisticile comandate de politicieni si sondajele massmediei , cele reale, era impotriva tratatului de la Lisabona. Undeva la 60-65% din populatie era impotriva, 25% nu erau decisi si doar 10 % erau pentru ceea ce ducea la o criza a Uniunii Europene si de ce nu chiar un pas pina la desfiintarea ei.

O tara mica care ar fi putut crea probleme Uniunii Europene pe o perioada nedeterminata. Sa facem un exercitiu de imaginatie. Daca tratatul nu era ratificat, el trebuia refacut , ceea ce lua timp iar pirghiile de actiune ale Uniunii Europene in statele membre erau rupte. Acum cu criza asta, cred ca era mai nasol.

Oricum, sa vedem ce va urma. Noroc ca acesta constitutie este o constitutie a monarhiei, facuta de rege pentru poporul danez si nu pentru politicianul danez. Asta sa fie si motivul pentru care atacul la Regina Danemarcei este atit de evident?

“GUD BEVARE DANMARK!”-“Dumnezeu sa apere Danemarca!”

https://danrum.wordpress.com/2011/01/11/primul-ministru-in-fata-justitiei-daneze/

https://danrum.wordpress.com/2009/11/13/referendum-furat-in-danemarca/

https://danrum.wordpress.com/2010/03/17/curtea-suprema-daneza-il-va-judeca-pe-rassmusen/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s