Ziua masoneriei culturale- 15-Ianuarie

15-Ianuarie – 2011. Prima Editie a Zilei Culturii Masonice  Nationale a Romaniei.

Fostul ambasador in Danemarca si prietenii tatalui sau, Theodor Paleologu, au pus la punct o strategie prin care sa micsoreze amploarea pe care o da Eminescu culturii si natiunii romanesti . Strategia a fost facuta prin anul 2009 in timpul lui Paleologu si legiferata in anul 2010 prin Ziua Culturii Nationale Romane care , printr-o coincidenta cade pe data de 15 -Ianuarie. Nu pe 1 Februarie, nu pe 10 Ianuarie si nu in celelalte 300 de zile libere in care s-ar putea introduce.  Exact pe 15 -Ianuarie , ziua de nastere a poetului National , Mihai Eminescu

Asadar, guvernul Boc a adoptat legea prin care dimensiunea data de ziua nasterii lui Eminescu si efectele ei, sa se diminueze in favoarea Zilei Culturii Romanesti. Cum nimic nu este intimplator in politica , spunem ca cei care mi-au otravit tineretea cu minciuni de genul, Eminescu era nebun sau mai frumos , Eminescu era sifilitic , au reusit sa faca din 15 ianuarie la nivel National o zi a culturii in detrimentul personalitatii lui Eminescu.  Dupa documentele scrise de doctorul evreu Iszac si cei care au reusit sa-l asasineze si anume Masoneria Romaneasca , ar trebui sa cred in continuare ca sifilisul si nebunia a pus stapinire pe Eminescu. Aceiasi Masonerie nenorocita de oameni inmanusati  la care se inchina Patriarhul  si Episcopul, politicieni si oameni obisnuiti, care au uitat ce spune Hora Romaniei.

Cum sefii lui Micula minune , cel care se inchina in Biserica Episcopului inmanusat Macarie Dragoi, au avut ideea diabolica de a devia atentia asupra unei noi sarbatori, incepe sa mi se infiripe in minte o strategie a celor care au fost atacati de Eminescu in timpul vietii sale. Anume , acei straini, vinzatori de tara, care si-au schimbat numele si care Eminescu i-a indentificat fiind , Masoneria Romana si evreii.

In Guvernul Romaniei se afla Valerian Vreme, presedintele Masonilor de la Rotary Club cel caruia Episcopul Macarie Dragoi „ii stringe mina parinteste” si altii care sint discreti , prietenii  lui Alexandru Paleologu, cei care au pus umarul la cresterea nivelului de trai in ultimii 20 de ani.

Ca sa vedeti ce se va sarbatorii astazi laAcademia Romana :

În cadrul sesiunii solemne, ce va începe la ora 11.00, în Aula Academiei, vor lua cuvântul preşedintele Academiei, Ionel Haiduc, vicepreşedinţii Dan Berindei, Marius Sala şi Valentin Vlad, precum şi academicianul Eugen Simion. Aceştia vor vorbi despre Academie în raport cu probleme din domeniile pe care le reprezintă – cultură şi istorie (Dan Berindei), limba română (Marius Sala), ştiinţă (Valentin Vlad) şi literatură (Eugen Simion).

Dezbaterea va fi precedată de vernisajul expoziţiei „Donaţia George Oprescu”, de la ora 10.30, în Sala „Theodor Pallady” a Bibliotecii Academiei, în cadrul căreia va fi prezentată o selecţie din obiectele donate de membrul de onoare al Academiei, printre care cărţi şi picturi valoroase. George Oprescu (1881 – 1969) a fost un istoric, critic, colecţionar român, membru de onoare al Academiei Române (1948), profesor al Academiei de Belle-Arte, membru corespondent al mai multor academii străine.

Cam nimic despre Eminescu. Sau poate doar printre picaturi anul asta, un pic mai putin la manul si asa in viitor Ziua Culturii va acopeerii geniul si realitatea lui Eminescu care se pare nu a fost realitatea altora. Dar daca nu este un mod prin care se ascunde o personalitate in spatele unei iluzii, nu stiu ce sa mai spun. Oricum in toata legea nu este specificat numele de Mihai Eminescu si in poate 50 de ani de acum inainte va fi interzis in a se pronunta numele asa cum s-a intimplat cu Zelea Codreanu si Maresalul Antonescu de catre acei romani cu nume sionist.

Un alt mod subtil, politicianist de a ascunde o carte buna in spatele a 1000 de carti proaste. Cu greu o vei mai gasi.

Vezi articole despre Eminescu

https://danrum.wordpress.com/?s=mihai+eminescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s