Prioritate la bani

Parlamentul danez a ratificat legea guvernului de cheltuire a banilor publici pentru achizitionarea de armament.

Cu prioritati discutabile, Danemarca face parte din grupul anti-terorist.  Adica , nu danezul de pe strada, ci politicianul, e gata pentru inarmare. Impotriva cui? Nu se stie , dar securitatea este foarte importanta mai ales cind trebuie sa cheltui zeci , sute de milioane de koroane , poate chiar miliarde.

Pe fondul crizei , a cheltuielilor aferente ( bankepakker, nemid, ajutoare corporatiste) si economiilor pe care statul danez le face cu precadere de la social,( pensi, alocatii, scoli, sanatate, invatamint etc) inarmarea este o alternativa viabila de cheltuire a banilor. Cum la scoli se taie, la sanatate, se taie, la, pensionari se taie, la bombe e ok si in unanimitate. Se vede ca o parte considerabila din banii de taxe si impozite pe care le dai nu se duc la arabul care nu munceste si nu se duc la puturosul de danez ci se duce la bombe, sisteme computerizate supraevoluate si neviabile, tot felul de subventii corporatiste si de ” ajutorare bancara” , etc. Cum toti acesti beneficiari au credite , rezultatul este simplu. Banii ajung in banci direct si indirect la adevaratii propriatari.

Multi ii injura pe danezi ca sint puturosi, multi ii injura pe arabi sau msulmani, ignorind o alta realitate. Peste tot la fel, in functie de prioritati. Se cearta stinga cu dreapta, se cearta , Gica cu Jan si Asat, timp in care, taxele din buzunarul celor multi si prosi se duc catre zone mai calde. Unii ii injura pe Venstre, altii pe Folkeparti, la sfirsit amindoi socalistii si liberalii spun DA la bombe. Banii din taxe se duc cu precadere acolo. Multi spun ca e bine sa lucrezi la alb, si sa platesti taxe. Ai si beneficii. Da ai si beneficii , cit negrul de sub unghie. Daca toti ar lucra la negru. Banii ii vei avea tu si poti sa faci ce vrei cu ei. Le dispare obiectul muncii si anume , banul tau.

Oricum ai da-o e discutabil. Nu e Danemarca mai prejos.

Un răspuns la „Prioritate la bani

  1. Pingback: Prioritate la bani - Ziarul toateBlogurile.ro·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s