Handicapatii din Parlamentul Danemarcei

Iar iese Danmearca in fata cu o læege. Pe ideea ca legile sint bune daca sint multe si ca unde e lege nu e tocmeala, inceputul se realizeaza cu urmarirea persoanelor minore sau majore cu handicap de catre parinti. Cum cele majore si nu sint handicapate nu au parinti,  nu mult va fi pina cind tatuca STATUL DANEZ  ( BANCA) , care e parinetele tuturor si proprietarul de drept al  muritorilor pe teritoiul danez va cuprinde in lege orice forma de urmarire si identificare precum ciinii si pisicile de pe linga casa.

Cu motivatia unei familii de „handicapati mintal”, care are si un copil handicapat , trebuie handicapatul fiu sau fiica sa fie urmarit sa nu ” se intimple ” cine stie ce „accidente” , se pare ca legea va fi in curind implementata de catre Danemarca pentru tot ce este minor sau handicapat la cererea parintilor. Interventia primariei din Aarhus nu este doar o coincidenta ci poate ca dreptul de a cere monitorizarea unei persoane handicapate va fi si al municipalitatii. Cum toti copii sint handicapati acum, si toti parintii, si eu, sint parinte de handicapat mintal, o noua generatie de 100% handicapati va urma in viitor datorita legilor inteligente ale danezilor. Ce va rezulta de aici , trege-ti singuri concluziile si nu uitati ca cel mai greu e de dat legea. Ulterior modificari la lege si amendamente e ceva banal. Asadar , Danemarca iar iese in fata. Se naste in curind generatia Handicapat danez in viziunea politicienilor.

Rog a se face diferenta intre Danemarca ca si Politic si  danezul obisnuit care uita sa mai interpreteze. Ca si in Romania. Separam politicul de nea Ion de la Cucuiata. Poate din cauza berii, poate din cauza parintilor. Nu stiu, dar e o mica chestiune care de obicei trece neobservata. Poate fiindca nimeni nu o observa.

O familie din Solbjerg la Aarhus a luptat mult timp să li se permită să-si monitorizeze fiica lor de 17 ani cu handicap.

Parlamentul şi-a dat recent primul vot la  propunerea legii  de a monitoriza copiii şi tinerii prin intermediul echipamentelor GPS.

Propunerea se face în parlament de către o cerere a municipalitatii din  Aarhus şi o familie din Solbjerg, scrie DR Jutland.

Fata, a fost în mod repetat scăpata din instituţia de handicapati şi a fost cauza unui accident.

„Cind au acum tehnologie si este foarte ieftin şi uşor de transportat pe a face acest lucru, este iresponsabil să nu se dea oamenilor un astfel de GPS atunci când au nevoie”, spune Jorgen-Ulrich Raunskov  tatăl handicapatei. ( si consider ca ar vrea sa-i fie dat gratuit de catre stat ca sa arate cit de mult ii pasa de tine 😀 Doar plateste taxe nu?)

De la 1 Martie sistemele de monitorizare GPS vor fi legale afirma Social Ministeret

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s