Danemarca musulmanilor

În douăzeci de ani, numărul de musulmani în Danemarca va fi mai mult decât dublu. În 1990 au existat 109 de mii de musulmani în Danemarca, în timp ce în 2010 au existat 226 de mii. Acesta arată un nou studiu, în prezent publicate pe Pew Forum despre Religie  si Viaţă Publică.

Acum stind strimb si judecind drept , e cam ca dracu cu emigrantii astia in Danemarca.  Daca te duci in tarile musulmane trebuie sa respecti legile lor, sa nuporti pantaloni scurti in unele tari , sa nu te uiti la femei etc. Musulmanii in schimb , trebuie sa fie repectati , sa plece danezul de pe scaun sa-i dea locul, eventual daca tot te-a primit in casa de ce nu sa ti-o dea si pe nevasta-sa sau barbat-su . Si nu numai musulmanii  si romanii au pretentii sa se dea la o parte danezul ca el este supracalificat.Nu vorbesc ca nu ar fi poate mai inteligenti unii sau altii, dar e Danemarca si nu Al-Arabia. Nici macar Balcaniada cu origini turco-tiganesti.

E si asta o stare de fapt si o realitate care merita luata in consideratie.

In 2010 sint inregistrati 226 mii de persoane si sa spui ca toti nu muncesc si iau social iar nu e drept. Si ca statul le da lor si nu da in alte parti iar nu e bine. O mare parte dintre asa catalogatii musulmani sint kurzii din Irak si  Turcia care nici macar nu sint musulmani ca si religie. Deci numarul real e mult mai mic. Ei sint bagati la oala cu musulmanii pentru a avea un numar mai mare. Motivul de 226 mii de oameni pe social nu tine mai ales ca toti au un job la negru sau la alb si platesc taxe directe si indirecte ajutind economia , dar si chiar asa nu este un efort foarte mare. Este o suma considerabila , dar nu foarte mare in comparatie cu tunurile zilnice de deturnare de fonduri ale statului sau institutiilor statului,firmelor si corporatiilor care sustin financiar alte entitati.

Totusi nu mi-ar place sa fiu obligat sa invat nici Hebrew nici Araba. E totusi un semn si o statistica care merita luata in  considerare ca si fapt divers. Daca nu le place de romani ( ceea ce e dreptul lor de gazde)  sper sa le placa de arabi 🙂 peste 20 de ani….

 


Reclame

Un răspuns la „Danemarca musulmanilor

  1. Asa este,nu le place de romani si de vreo 2 ani se duce o mare „vanatoare” impotriva noastra .Si pentru ca spui ca nu ai dori sa inveti araba sau Hebrew,obligat, iti spun ca in Suedia ,politia care se ocupa de zona Rosengard,Malmo,este obligata sa stie limba araba la nivel de comunicare minim.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s