In Israel sint bani Dumneavoastra

G4S firma internationala de securitate privata care a „pazit” marile jafuri ale anilor 2008-2010 in care unii au reusit sa sustraga sume consioderabile, se pare ca alimenteaza expansiunea Israeliana in Gaza si Cisiordania. Cum terorismul trebuie finantat de undeva se pare ca firma multinationala de securitate care activeaza in toate tarile , deci si in Romania, finanteaza statul Israelian pentru a fura pamint din zonele de conflict din Palestina.  Aceasta entitate de care am mai scris si cu alta ocazie, aici in Danemarca are contracete foarte multe cu statul. Adica cu primariile si cu multe alte institutii platite din banii de taxe. Asa ei reusesc sa adune sume considerabile care prin diferite canale sint directionate catre terorismul paracticat de Israel.

O firma de jurnalisti liber profesionisti din Danemarca, Dan Watch, a reusit sa descopere canalele de finantare a firmei G4S pentru terorismul international evreiesc.După dezvăluirile DanWatch în Berlingske că G4S oferă servicii statului israelian pentru a finanta  aşezări ilegale , de la Copenhaga se va opri cooperarea cu firma de securitate.
O mare majoritate din consiliul local a decis joi seara pentru a investiga posibilitatea ca la Copenhaga sa se opreasca cooperarea cu G4S danez-firma britanica de securitate.

–  Banii contribuabililor din Copenghaga nu ar trebui să meargă pentru a sprijini o încălcare a convenţiilor internaţionale. Nici în Cisiordania sau oriunde altundeva  ” spune Mikkel Warming

Cum au votat partidele? Simplu:

Socialdemokraterne, SF og Enhedslisten au votat pentru rezilierea contractului.

Venstre, De Konservative og Liberal Alliance au votat impotriva.

Radikale s-au abtinut.

Daca aici ,unde cit de cit exista mai mult control se poate face chestia asta , ma gindesc , cit plateste G4S Romania din afacerile cu statul roman pentru sprijinirea terorismului de stat Israelian?

Retoric.

Oricum nu ar trebui sa va intereseze unde sint banii d-voastra. Au altii grija de ei. Ei si? Ce ma intereseaza pe mine….

Despre G4S am mai scis aici

https://danrum.wordpress.com/2009/09/24/coincidente-romania-scandinavia/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s