Socialistii din Danemarca

La ultima intilnire a grupului baietilor din Bilderberg au participat trei persoane din partea Danemracei care sint in diferite pozitii ale statului sau corporatiilor din Danemarca.

DNK Eldrup, Anders President, DONG Energy A/S

DNK Thorning-Schmidt, Helle Leader ofThe Social Democratic Party
DNK Thune Andersen, Thomas Partner and CEO, Maersk Oil

Helle Thorning-Schmidt a fost participant in 2010. Deja ea este un membru fondator al Consiliului European pentru Relaţii Externe – o copie europeana la Consiliului pentru Relaţii Externe din SUA, la iniţiativa lui Rothschild prin agentul George Soros.

Helle Thorning Schmidt (lider al Partidului Social Democrat, Danemarca, prim-ministrul candidat): „Consiliul European pentru Relaţii Externe este o iniţiativă foarte interesanta, şi eu sint pe deplin de acord cu noţiunea de Uniunea Europeană ca o forţă motrice pentru societate globala deschisa. Există o nevoie clară pentru o politică europeană mai pro-active străine, şi eu sunt convins că ECFR ar putea juca un rol important în promovarea acestei agende. ”

Tot danezul acum se uita la socialisti ca la o salvare si se pare ca primul ministru in viitor va fi acest membru marcant si co-fondator a institutiei patronate de Rockefeler. Oare cine e proprietarul Danemarcei ? 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s