Problema Danemarcei -emigrantii

Sistematic , apare in presa cum ca problemele Danemarcei sint emigrantii. Romanii, polonezii, arabii etc. Nu prea auzim de chinezi sau vietnamezi ca sint destul de obedienti si exact ce trebuie unui sistem.

In fiecare zi apare ceva despre o minoritate. De jidani sau asiatici , cam nimic.Tot saracii astia din est. Fie el indepartat sau apropiat le place estul foarte mult mai ales la investitii 🙂 Asa ca , profesori cu scoala multa si cu multe carti si proaste  la activ, politicieni care lucreaza pentru tine sa te lase fara locuri de munca si concurenta de piata, vin cu cite o solutie care mai de care mai interesanta. Una pe care am ales-o este asta:

În ciuda unui model complet nou al migraţiei , imigranţii şi a descendenţilor din ţările mai puţin dezvoltate va costa guvernul danez 14.3 miliarde de coroane în 2020, arată o statistica.

Profesor de economie Jan Skaksen Rose de la Copenhagen Business School, spune:

– Dimensiunea este data de cifrele pensionarilor anticipate (efterløn) si  pot fi folosite ca probe că există un potenţial uriaş de creştere a cheluielilor sociale. ( asa ca hai sa nu le mai dam efterløn ca doar au platit pentru el benevol  🙂 )

Ministrul de finante Claus Hjort Frederiksen (V) spune ca Danemarca va avea mai multi imigranti pe piaţa forţei de muncă, (nota mea. fiindca se inchid cite 400-500 de firme lunar ) şi el, prin urmare va incerca o revizuire a pensiilor de invaliditate deja acordate pentru cei  care legea lasă posibilitatea revizuirii

– În cazul în care se pare că aveţi o abilitate, astfel încât nu există nici un motiv valabil de a beneficia de pensii de invaliditate. Trebuie să existe coerenţă „, spune Claus Hjort Frederiksen spus Berlingske.

El propune în acelaşi timp o perioadă de salarii mai mici pentru imigranţi -asa numita  indslusningsløn.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s