Taxarea centralizata in UE

Asta este foarte interesanta. Franta si Germania doresc implementarea unei legi prin care firmele internationale ( corporatiile) sa plateasca taxe doar intr-o tara din UE si nu in fiecare dintre ele. Interesanta abordare a viitoarelor legi ale UE.

Acesta este un plan ambiţios al UE, care este sprijinit de liderii europeni ca Angela Merkel si Nicolas Sarkozy.

Cum firmele mici si mijlocii au falimentat in ca mai amare parte iar bugetele statelor sint pe butuci si stau la mila corporatiilor , legea de centralizare a taxelor va face ca o tara sa stea ulterior cu mina intinsa la UE deoarece ea va dicta in functie de cit de obedient va fi statul cine va incasa taxele UE.Vrei bani? Impoziteaza taranul, vrei bani, mareste taxele, vrei bani , i-a de la saraci si da-mi mie. Politicienii devin ciocoii. Vei vota degeaba.

Interesanta schimbare de situatie. Daca Franta si Germania sustin aceasta lege cine va incasa grosul?

Pe ideea ca se fura se incearca sa se distruga un pic din independenta financiara a statelor membre , in favoarea obedientei depline in fata finantatorului.

Nu e destept francezul si neamtul?

Un răspuns la „Taxarea centralizata in UE

  1. UE = URSS este de mult stiut, dar nu toti cred de la inceput, trebuie sa vada latul in jurul gatului si apoi isi dau seama ca ai avut dreptate, doar ca din pacate atunci este mult prea tarziu.
    Romanii s-au iutat la UE ca la un zeu. Acum cand sunt legati si de maini si de picioare… cam greu sa schimbe ceva. Va aduceti aminte de vremurile cand daca erai impotriva intrarii Romaniei in UE erai vazut ca un dusman al tarii?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s