Ambasada Romaniei promoveaza ……

Inca o promovare a Romaniei evreiesti in Copenhaga. Cum Shimon Peres a spus ca au cumparat Romania si cum orice evreu care vse respecta e evreu de 5000 de ani din familie si pe locul doi e roman sau danez, iata ca MAE ( Ministerul Afacerilor Evreiesti) mai face o promovare romanesca de origine evreiasca sa-l scoata mare scula pe bascula, un reprezentant al Romaniei de ce nu, un evreu. De ce toate drumurile duc la Roma sau in Israel? Nu stiu. Doar pentru ca ei sint POLITIC CORECT.  Nu doresc nici sa fac procese de intentie , dar macar sa se spuna dracului adevarul. Incep sa cred ca toti in ambasada Romaniei de aici sint evrei si se leaga. De ce promoveaza numai aceasta zona? Nu stiu , dar stiu ca a fost un scriitor Nemteanu, Barbu Nemteanu care defapt il chema Benjamin Deucth care si-a schimbat numele asa cum majoritatea jidanilor si l-au schimbat de frica. Nu stiu daca e ruda cu asta , dar e modalitatea prin care un evreu devine roman. Si va fi promovat ca si roman de catre „romanii” lui.

Sintem in total sa spunem 15 milioane de romani, de ce este ales un evreu sa te reprezinte? Nu stiu , dar am dreptul sa ma intreb. Eu voi promova un roman, un evreu va promova un evreu. E normal. Asa ca de aici rezulta ca …….cei de la Ambasada sint…..adica nu sint romani. Totul este POLITIC CORECT. S-a pierdut identitatea si s-au creat personalitati din rindul minoritatilor introducindu-se ideea ca sint romani. Si pe urma ne intrebam unde sint romanii? Aveti impresia ca vor recunoaste ce sint? Ma indoiesc , doar faptele ii desconspira informatiile printre rinduri.

Dan Nemteanu născut în România în 1930 şi instruit la Academia de Arta din Bucuresti  în 1956. Debutul său se face  la teatrul evreiesc din acelaşi oraş, el a lucrat cu design stabilit în toate genurile de artele spectacolului.  Din moment ce el a părăsit România,  a lucrat în principal în ţările nordice, Israel şi SUA .Din 1975 pana in 1995, el a fost permanent designer ataşat stabilit la Malmö City Theatre .  Nemteanu a predat la universităţi din Ohio şi Lund.

vezi si:

Reclama evreiasca la Ambasada

Ambasada Romaniei din Danemarca = nulitati sau rea vointa? (update)

Reflectii in arta porno

Pictorul obsedat sexual

Arta buna anul are…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s