Socialistii lor si ai nostrii

Electronic -smit cum ii spun viitorului prim ministru danez Helle Thorning Smidt,  socialistul cinstit care sotul domniei sale  lucreaza cu firme offshore si conturi in banci din Luxemburg pentru a evita taxarea daneza , unde fiica domniei sale face scoala la privat de bun ce este invatamintul danez, iata ca mai vine cu o bomba. Un mic secret care apare in presa despre apartamentul ei umil de 3,8 milioane de coroane undeva in Londra pe 88th Street Glengall. Nu e rau sa ai proprietati , dar e bine sa se stie ca tot circul e doar o ipocrizie socialista.

Am vazut filmul Kapitalism- Reteta noastra secreta si am vazut ca este normal la socialisti ( Voiculesu ) sa aiba offshore in Cipru pentru a nu exista bani la buget si dupa tipa ca saracii pensionari sau profesori, am vazut cum discuta Socialistii danezi despre ajutorarea celor nevoiasi si ridicarea standardelor, dar ei insisi evita subventionarea si plata taxelor.

Care este diferenta? Nici una. Pe de o parte apare in presa si la televiziune cu cit de multa grija si compasiune au ei pentru danezi sau romani si cum evita pe cit posibil sa isi plateasca datoriile fata de statul pe care il reprezinta.

Este cumva diferenta intre socialistul danez si socialistul roman? La danezi aparentele sint mai credibile , atita tot. Dar ca orice aparenta inseala .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s