Adina Grigoras vs. Afize Ibram

A aparut pe firmament nu demult o persoana pe numele ei Adina Grigoras. Am cunoscut-o personal , dar mi-a ridicat si multe semne de intrebare asa cum acum citiva ani inca o entitate de roman adevarat se baga in seama , jurnalist de Danemarca, asa ca am apelat la informatii de la prieteni din Romania care sa-mi certifice. Adina Grigoras, aceasta persoana nu s-a aflat in bazele de date ale primariei si nici politiei sau a altor institutii din Romania. Numele de Grigoras Adina exista in mai multe parti ale Romaniei , dar nici una nu corespundea profilului asa ca s-a pus intrebarea , care este numele ei real. Asa ca am asteptat si am aflat. Ulterior am aflat mult mai multe lucruri , dar nu imi permit sa le public. Nu ma intereseaza ce a facut persoana respectiva in contact cu statul roman sau cu institutii din Romania ca nu-i treaba mea de roman. Treaba mea e ca atunci cind cineva incerca sa-si bage coada intre putinii astia romani de aici din Danemarca. Ca il chema Victor Micula si este ambasadorul curului sau eu stiu ce alta oficialitate care se da drept roman , sau asa zisi personalitati culturale care si ei se dau romani de cacat incercind sa-mi insulte inteligenta, am sa spun ceea ce pot nu tot ceea ce stiu despre fiecare asa zisi „romani” pe care majoritatea ii considera chiar daca nu sint doar datorita numelui. Ca il cheama , Micula, Lucaci, Atanasiu sau Limbinschi.

Din pacate numele este fals, originile romanesti sint false, multe lucruri sint false , dar nimeni nu a avut bunavointa sa sape mai adinc. Poate pe multi nici nu i-a interesat. Asa ca am facut eu prostia sa va aduc la cunostinta , doar asa ca sa stiti incotro mergeti si pe cine veti avea posibilitatea sa pupati in cur in viitor, asa cum se intimpla aproape saptamina de saptamina cind dai mina cu rahatii de la ambasada, pe care sincer ii iubesc ca si pe tigani in frunte cu logicianul sef Micula Minune promotorul jidanismului pe post de romanism. Dar daca promoveaza nume romanesti de unde sa stie prostul de mine ce sint de fapt? Asa ca ma documentez.

Adina Grigoras, romanca care se da mare la ocean , om de afaceri, director de rahat cu fumuri de Marriott sfaturi peste sfaturi,  organizatorul romanilor si mare scula pe bascula, se numeste de fapt Afize Ibram. Da. AFIZE IBRAM . Cum te chiama fiica dacilor? Afize Ibram. Si vreau sa fiu cineva , o romanca adevarata din tata in fiica si am venit sa ma bag in seama sa-i string pe romani de pe coclauri. Sa-i crestinez pe crestini si sa-i musulmanizez pe musulmani. Romanaca , nascuta intr-o familie de turci in Constanta.

Ce face si ce invirte nu are sens sa dezvoltam ca si acolo sint multe mizerii , dar daca esti tigan, esti albanez sau jidan , spune dracului ce esti. Sa-mi fie mie rusine ca sint roman din cauza tiganului. Pai fu***. Se ascunde din cauza discriminarii sau din cauza intereselor personale.Cum cu discriminarea romanii stau cam prost, din cauza asta sintem tigani. Pardon Roma.

Asa cum va spun injurati-ma pe mine si duceti-va incolonati dupa cel care va minte frumos, dupa cel care se ascunde si caruia conform legii nu poti sa-i faceti nimic. Salutati-i si vorbiti frumos cu specimene de acest gen. Nu are importanta nimic, deoarece conform logicii „politic corect” , idiotul=Petre Tutea si romanul = tigan. Asta este logica pe care am descoperit-o si la politicieni. Si in ambasada Romaniei din Danemarca.  E politic corect si scopul scuza mijloacele.

Cum un turc cu  numele de Afize Ibram, este mai romanca decit romanii fiindca romanii isi baga capul in nisip precum strutul. Se vor duce si vor face dintr-un strain o personalitate romaneasca. Dupa ce il vinde si-l cumpara, e al dracului romanul asta. Cazuri din acestea se observa in politica, care nu ne mai da voie sa discriminam , sa marginalizam sa fim romani , danezi, albanezi.  Daca are pasaport romanesc inseamna ca e roman si poate reprezenta o comunitate. Logic. E politic corect.

Pe masura ce romanii devin tigani si tiganii romani, in numele unei idei si a unui scop acceptat, uitam sa ne mai intrebam cine este Adina Grigoras, si ce interese are? Urmind tigania ne tiganizam mai ales cind in fruntea initiativei se afla unul. Si noi, romani spunem, lasa ma ca nu-i o problema , si dupa ce problema s-a produs, o sa dam vina pe tigan.

Am inceput sa uitam cine sintem si mai ales sa permitem unora sa ne insulte inteligenta. Am reusit sa dam voie unor personaje mizerabile sa devina purtatori de cuvint ai nostrii fara sa incercam sa facem nimic , deoarece discriminarea nu este buna, anti-semitismul nu este bun, critica trebuie dovedita si daca spui poti fi acuzat de multe conform legii si asa cel mai bine taci. Nu spune nimic, nu discrimina si nu critica indiferent de consecinte. Am ajuns sa citim in istorie cum evreii in anii 1900 si inainte si-au schimbat numele sa-si piarda urma, de buni ce au fost. Acum ei sint romani si nu-i mai distingi ca e greu. Il injuri pe roman ca iti face si iti drege , ca legile sint proaste si facute de romani. Da bine. Daca sint destepti, sint tari ce mai.  Sa juri cu mina pe Biblie nu-i un pacat, atunci pentru ce e toata mascarada asta?  Maestrii minciuni , evreii sionisti, au reusit in 150 de ani sa-si impuna mizeria peste tot. Dar au nume romanesc si sint romani cu pasaport la care romanii se inchina ca la sfintele moaste, si te vinde, si te cumpara in numele Romaniei.

In ultimii 20 de ani, s-a reusit prin alta metoda politic corect sa te identifice pe tine roman cu tiganul si tiganul devine roman deoarece nu e bine sa-l discriminezi. Este un pacat sa fi nationalist, dar nu este pacat sa minti, sa furi sa faci alte timpenii timp in care nimeni nu ia nici o masura de autoprotejare ca sa nu fie discriminat. Jidanul nu-l marginalizezi ca e baiat destept , te minte frumos. Tiganul nu-l marginalizezi ca sa nu discriminezi, hotul nu-l marginalizezi ca nu a furat inca poate de la tine , in schimb , toti astia te marginalizeaza pe tine identificinbdu-te cu o victima usoara.

Romanii sint hoti , dar nimeni nu are curajul sa-i arate, nimeni nu ii marginalizeaza public , ci din contra , in privat se exclama, „bravo lor”. Ca si cu jidanii , ca si cu cei care te mint frumos facindu-te sa-ti fie rusine ca esti roman si incerca sa ma convinga pe mine si pe toata lumea ca tiganul e rom si poporul roma=roman.

Nu-i frumos sa discriminezi, nu-i frumos sa marginalizezi, nu-i frumos sa critici si nu-i frumos nici sa iei atitudine. Asa ca bagatul capului in nisip precum strutul este varianta cea mai buna.

In ceea ce priveste persoana Adina Grigoras, scuze Afize Ibram, nu vreau sa o vad in viata mea si daca imi iese in fata sa faca bine sa ma ocoleasca fiindca poate  musc ca pot fi si ciine la o adica , si cine stie poate imi dau drumul la gura mai mult decit vreau si lasa urme.  Cum nu m-a impresionat nici un oficial din ambasada, ci din contra, mi-e scirba de ei si nici nu am sa le permit sau da ocazia vreodata ,pina cind nu vor venii romani normali aici,  sa ma ating ca sa nu ma murdaresc de prostie ,acelasi lucru il voi face si cu acest specimen mincinos si duplicitar cu interese mai putin ortodoxe.

„Fereste-te de omul spin si omul ros” a spus Ion Creanga…si…spun eu, si nu numai eu.

Acum stiti.

Cu stima, un sclav, prost, timpit, nationalist, antisemit si cum mai doriti voi

Antonio

17 răspunsuri la „Adina Grigoras vs. Afize Ibram

  • Daca eu vin la tine si ma prezint , imi spun numele, daca te mint inseamna ca vreau sa-ti dau impresia ca sint cine sint. Daca imi dau alt nume , e mai simplu si pot face multe alte lucruri. Si este inca o chestie. Tiganul intotdeauna s-a dat drept roman, iar romanul a devenit acum din cauza asta tigan. Daca esti danez sa spui ca esti danez, sa spui ca esti roman, tigan sau drac. Cind incepi sa minti cu primul cuvint pe care il spui e deja foarte mult. Cind deja devine o dubla identitate este foarte grav si tocmai din cauza asta ar trebui sa avem macar coloana vertebrala sa vedem ca asa cum ne-a mintit de la inceput , ne va minti si de acum incolo. Depinde de ce alegi.

  • In cazul ei, este o problema. Isi ascunde numele real pentru ca cei ca dvs. sa nu afle cine este cu adevarat si ce trecut are.

 1. Felicitari…probabil aceasta persoana este aceasi care face acele „faimoase” intalniri. Inca o data felicitari pentru postare

 2. Pot intelege scarba fata de fatarnicia si nesimtirea ce sta la baza organizarii din Romania. Inteleg perfect si impartasesc frustrarea vis-a-vis de multitudinea de drepturi pe care le au infractorii…Ma roade intr-adevar si ma afecteaza practic imaginea pe care ne-au creat-o scursurile din Romania…Ma scoate din minti minciuna, nesimtirea si prostia…ca atare rezonez cu o mare parte din ceea ce am citit. Nu sunt de acord insa cu ideea de a eticheta si mai mult, a face publica opinia vis-a-vis de persoane pe care nu ajungi sa le cunosti (nu sa le intalnesti o data, nu sa schimbi 2 vorbe…ci sa le cunosti…). Din pacate cel mai bine realizezi care este adevaratul caracter al omului cand esti la pamant…Si exista persoane dintre cele mentionate care nu au ce cauta in randurile pe care le-am lecturat. Ca atare, mie nu imi influenteaza opiniile lectura, dar poate fi afectata opinia unei persoane care nu e deloc in tema cu subiectul…si cred eu ca poate fi mare pacat. Am plecat la drum cu aceeasi prejudecata ca si tine dar dupa cateva palme oferite de viata am realizat cat de gresit este sa judeci pe cineva fara sa ai bunavointa sa vezi cine este. 😦

  • Nu judec o iluzie ci o realitate bazata pe fapte si realitati. Nu sint judecator la propriu si am doar dreptul si datoria sa spun realitatea. Ca minciuna e mai frumoasa si mai dulce pentru unii este adevarat si adevarul nu-i pe placul celui care se ascunde. Sa ascult scuzele si motivatiile nu as face decit as da ocazie unui mincinos sa incerce sa ma minta in continuare. De restul minciunilor si problemelor care le-a facut nu am spus , dar sint, si sint destule. Nu am sa las un mincinos sa-mi insulte inteligenta. Daca aælltora le place , sa fie iubiti, romanul e roman si tiganul e tigan. Nu am ce sa discut mai mult. Fiecare sa faca ceva pentru natia lui. Dar se pare ca unor romani le plac tiganii. E normal , nu sintem toti la fel si cine vrea sa se incoloneze in spatele lor , e liber sa o faca. Eu mi-am facut datoria sa spun romanilor cine e tigan si cine e roman.

   • Nu vorbeam despre ea…nu o cunosc. Era vorba de alte persoane in randurile mele. Oricum, punctul tau de vedere si informatiile tale pot sau nu reale, nu am de unde sa stiu…dar daca privesc lucrurile extraordinar de obiectiv, pentru mine acel contract atasat nu inseamna nimic, nu e nici o dovada (si cu asta nu iti pun la indoiala nicicum afirmatiile) si nu mi-a zdruncinat universul in nici un fel. E doar un scan.

   • Daca nu vorbeai de ea atunci de cine vorbeai concret? Informatiile sint 100% reale si pot fi probate. Nu este un scan ci este o fotografie dupa originalul care se poate gasi la FSB Tingbjerg. Modalitatea de a pune la indoiala o realitate evidenta este cunoscuta , dar fara sanse de izbinda din motive care apartin ADEVARULUI si nu al minciunii care este POLITIC CORECT asa cum a incercat sa se impuna ideea . Daca comentariul se refera si la cei de la Amdasada am sa-ti cer sa imi luminezi prostia pe care o am si sa-mi demonstrezi. Cred ca anumite chestiuni de nuanta si interpretarea realitatii este normala si asa cum este realitatea este a mea si nu a ta. Lucrurile si faptele se pot privi din mai multe puncte de vedere si asta este puntul meu de vedere bazat pe fapte si logica mea. Modul in care pui problema este motivata de sintagma POLITIC CORECT ceea ce duce automat la subiectivitatea pe care o mentionezi si care este cu precadere in defavoarea ta desconspirindu-ti interesele de a denigra o REALITATE sau de a o pune la indoiala tipic manipularii REALITATII. Restul discutiilor despre celelalte persoane la care te-ai referit le poti face pe email pentru a ma lumina din negura in care ma aflu 🙂

 3. Nu e nici un secret…cand vorbeam de alte persoane vorbeam obiectiv si nu subiectiv. Vorbeam din experienta mea. Am trait clipe cu adevarat dramatice si am primit ajutor fara sa cer asta, fara sa fi stiut numele sau infatisarea persoanelor care s-au implicat…si implicarea lor a fost pur umana, fara constrangerea atributiilor de servici sau mai stiu eu ce. Culmea e ca nu am mintit cand am spus ca, prin prisma prejudecatii, in momentul in care a inceput drama din viata mea(si le-am recunoscut si lor asta), nu am avut de gand nici o secunda sa cer ajutor la ambasada. Acum pot spune ca ma bucur ca am avut ocazia sa cunosc OAMENI. Nu generalizez, nu pot spune ca eu cunosc echipa, dar pe cine cunosc…nu are ce cauta intre randurile tale.
  Si ca sa nu existe loc de interpretari privind drama de care ziceam…este vorba de un accident de munca ingrozitor…
  Asadar, eu vorbesc prin prisma experientei mele de roman scarbit de orice autoritate a statului, scarbit de politic, scarbit de tot ce inseamna organizare romaneasca. Mi-a ramas insa atentia la detalii…si nu pot sa arunc la gunoi imaginea unui OM.
  Nu fac lobby nimanui deci nu am sa intru in discutii care „sa te lumineze”, precum te-ai exprimat. Cred doar ca generalizezi si etichetezi prea rapid…din nou este doar parerea mea. 🙂

  • Ai drepteate , dar…baietii astia destepti de la Ambasada sint si ei oameni, dar nu sint umani. Au pasaport diplomatic romanesc, dar nu sint ROMANI. Ca exista printre ei si oameni deosebiti , nu ma intereseaza fiindca nu am timp sa-i caut. Atita timp cit doresc sa schimbe scara valorilor nationale prin promovarea a ceea ce se poate usor dovedi, ca nu eu am promovat evrei si pornografie, nu eu interpretez legile tarii cum vreau eu insultind inteligenta si schimbind logica. Intradevar, se poate ca 5-6 , 10 persoane sa fie ajutate, ca sa nu fie evidenta actiunea anti-nationala pe care o promoveaza. Si ma incalzeste pe mine cu ceva? Incalzeste romanul cu ceva? Nu vedem padurea de copaci si pentru ca a ajutat un om sau 2 si distrug o comunitate si conceptul de roman sa trec cu vederea? Macarie , Episcopul Nordului, odata s-a pozat cu un mason care acum e mare ministru, si i-am spus personal ca este mason si daca nu este mason e prost, fiindca o oficialitate a unui stat sau a unui popor nu trebuie sa promoveze nici macar prin prezenta o alta politica decit cea nationala si din pacate Micula si toti cei din ambasada, oficiali ai statului national roman , promoveaza nulitati pornografice gen Lucaci, gen serate literare evreiesti si alte rahaturi care nu au nimic cu statul national roman, este anti-national, si punct. Daca nu au capacitatea de a diferentia cele doua lucruri ar trebui sa-si ia si niste consilieri fara scoli de rahat gen Mos Ion Roata. Dar prefera cei cu creiere spalate prin multe scoli si universitati pe sintagma POLITIC CORECT. Dar incorect romanesc. Asa ca am sa generalizez atita timp cit efectele secundare au actiune directa asupra identitatii nationale. Sau identitatea nationala si arta este exact picturile lui Lucaci sau cartea scrisa de evreica sau marele scenograf trecut prin scoala iudaica fara tangente cu ideaa de national. Au resurse si acces la informatii mult mai multe si bunul simt si cei 7 ani de acasa in privinta national-unitara a statului roman cum scrie in Constitutie nu exista , ci din contra o submineaza prin actiunile pe care le fac.
   Acesti oameni sint umanoizi nu OAMENI si daca ar fi oameni nu sint UMANI. Asta e parerea mea si parerea multor prosti, dar ei au uitat de MOTOC si Lapusneanu. Prosti, prosti, dar multi. Or sa plateasca pentru asta asa cum si eu imi voi platii pacatele, dar sa stept cu miinile in sin, disparitia unui neam prin combinarea cu tiganii si a politicilor anti-romanesti, nu am sa stau. Fiecare cu fluierul lui cum spunea Vlad Tepes in film. Sa-mi demonstreze mie ca nu am dreptate si atunci cred ca multi se vor lumina.

   • O singura remarca am…e mare mare pacat ca nu te intereseaza sa cunosti oameni deosebiti. Daca ei sunt cei care te inconjoara in viata, poti fi fericit. Daca nu…nu faci decat sa te otravesti in fiecare zi. Consider ca nu toti romanii sunt niste cretini care nu pot deschide ochii si intelege ce se intampla in jurul lor si de asemena consider ca multi sunt capabili sa discearna binele de rau si sa isi conduca viata pe baza principiilor…Restul vor fi azi sub influenta opiniilor tale, maine sub cea a kilogramului de zahar si puiului primit de la politicieni in perioadele de maxim interes…sau sub cea e chermezelor de prost gust organizate de cateva ori pe an in detrimentul masurilor care ar face ca oamenii sa aiba ce manca in fiecare zi…deci nu vad pentru cine te otravesti: pentru cei suficient de inteligenti, care stiu sa isi conduca viata si isi stiu interesele sau pentru cei care te aclama azi pe tine si maine categoria de oameni impotriva careia lupti? 🙂

   • Deja devine dialog . Nu-i bai. Oamenii deosebiti sint cei obisnuiti, oameni deosebiti sint nea Ion vecinul de linga mine, oameni deosebiti sint toti. Politicianul sau reprezentantul politic nu este OM. Este un animal rar, pe cale de disparitie, si daca este om sa stea printre oameni, dar sta cocotat intr-o lume iluzorie si mai imi insulta si inteligenta. Institutia este mai mare ca omul , asa ca omul sa fac bine sa vina la o bere, sa ne contacteze, sa-mi trimita un email si stam la birfa. Oamenii deosebiti sint cei cu care beau bere, ceai, suc. Sint multi oameni deoasebiti si ii cunosc pe multi si daca nu-i cunosc ii voi cunoaste, doar daca vor, daca nu la gara. Sa fie iubit, dar un reprezentant este reprezentantul statului national si unitar. Oamenii nu vor fi influentati de mine , ci de logica lor. Realitatea mea este a mea, si nu a tuturora. Este simplu. De otravit viata nu mi-o otravesc, am prieteni cu care oricind am curaj sa merg la orice razboi deoarece nu sint POLITIC CORECT. Se separa singuri. Sint asa de multe de spus aici incit sincer nu doresc sa mai discut in comentarii ca vorbim impreuna si ne intelegem separat. Ai un email la pagina de contact pe care il poti folosi. Pot discuta si la o bere daca vrei si sint dispus sa ma luminezi , daca gresesc. Daca nu cred ca vorbim discutii si nu ajungem nicaieri. Ti-ai spus opinia, mi-am argumentat pozitia , restul ramine ca prostii aia multi de care spunea si Lapusneanu sa decida singuri vazind lucrurile si din alt punct de vedere. Deci daca vrei sa continui discutia , pagina de contact cu email-ul te asteapta. Tu sti cine sint eu, eu tot nu stiu cu cine dialogez 🙂

 4. Moaaaaaaaaaaa ce chestie… Meriti de baut pentru chestia asta. Stiam eu ca ceva e aiurea dupa ce am fost in Kolding. Desi la telefon era o voce mierloasa, ea e dracul gol… respectele mele

 5. „Fata” asta, Hafize Ibram este o fata care a dat niste tepe in Romania cu agentiile ei de turism Timur Tour si Timur Travel. Dupa ce a tocat zecile de mii de Euro pe care le-a facut inseland alte agentii, a fugit in Turcia. Acum mai nou, o vedem in Danemarca, probabil in cautare de fraieri pe care sa ii scuture de bani. Europa este larga si multe sunt de organizat…

 6. Interesant. Cineva a deschis un subiect pe forumul danemarca.dk despre aceasta fata. Redactia, adica Horia Bucurica, l-a inchis pe motive slabute…dar de ce solidarizeaza el cu fatuca asta? Ca si el a facut la fel, aici in Danemarca si a fost dat in urmarire de poitie. A scris si presa despre el la vremea aia. Adica cei doi sunt in aceeasi bransa. TEPELE.
  Or fi colaborat pe vremuri?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s