Jurnalul anti-National, un anti-roman in Danemarca

Foarte interesant reportajul care mie personal imi ridica semne de intrebare. Ca de obicei ce apare in mass-media nu este intimplator incerc sa fac un exercitiu de logica personala.

Un reporter de la Jurnalul National, ziarul trustului de presa INTACT al Partidului Conservator, cu ramificatii in economia Romaniei si oamenilor destepti, face un reportaj cu un alt trust de presa al statului danez. DR. Cum aceasta poveste este facuta dupa un plan de infiltrare si „jurnalism profesionist”, ma intreb:

Nu cumva anumite institutii ale statului Roman nu sint implicate in aceasta poveste?

Acest reportaj este facut in colaborare , deci jurnalistul ca si jurnalista sint doar niste umili pioni intr-un proiect mai complex dus la indeplinire de  INTACT si DR, societatea nationala de presa a danemarcei, adica Partidul Conservator, sau Alianta asta noua si Statul Danez.  Sau credeti ca DR-ul nu are infiltrat politicul in deciziile editorialistice? As fi naiv sa cred ca o societate de stat nu este influentat de stat asa cum un trust privat nu este influentat de politica personala. Sa fi leguma sa nu recunosti atita lucru.

Sa consideram ca reporterul a discutat cu reporterita si au transat ei problema, sau ca redactorul sef de la Jurnalul a vorbit cu redactorul sef de la DR , asta ar insulta inteligenta si unei broaste. Daca continuam pe linie ierarhica sa credem ca directorul de la Jurnalul a stat de vorba cu cel de la DR cind DR-ul apartine statului danez, ne mintim singuri. Deci aici este un pic mai mult decit o simpla colaborare si o simpla sincronizare intre emisiunea data la ora 20 timp in care ziarul se tiparea deja in Romania fiindca asa s-au inteles prin telefon directorii.

Uitindu-te la politica editoriala a stirilor din trustul INTACT vei observa un nationalism romanesc prin anti-roman. Modalitatea prin care sa ma faca sa-mi fie rusine. Dar e poate deja prea mult.

La DR este cam la fel. De cite ori se intimpla ceva in justitie , ceva mare se intimpla sa se dea la televizor maruntisuri de stiri care sa acopere gravitatea unor stiri. E simplu. Dar de ce, cine, cum , cind? Intrebari care daca le punem cum trebuie poate intelegem si raspunsurile. In toatadiscutia se vorbeste despre „jurnalistul sub acoperire” si foarte putin despre sforile prin care pausa s-a miscat in Danemarca si mai ales papusarul. Nimeni nu stie cine este papusarul si interesele lui.

De ce s-a ales Danemarca si nu alte tari cu comunitati mult mai mari si infractionalitate romaneasca mai mare?

Cine a fost puntea de legatura dintre cele doua trusturi de presa ? Nu se stie cu toate ca am banuielile mele.Toate drumurile duc la o institutie a statului Roman.

Care a fost rezultatul anchetei si cine va folosi informatiile pe care respectivul jurnalist le va furniza cu nume, date, tot tacimul. Cei care colecteaza informatii 🙂

Cine este cel care a gindit acest plan de colaborare si motivele ?

Care este efectul asupra comunitatii romanilor in raport cu danezii, nu a tiganilor , a unui astfel de reportaj care apare seara la DR si a doua zi in presa din Romania.

Daca toate aceste intrebari sint normale, de aici rezulta multe raspunsuri , dar singurul efect pe care il are un astfel de reportaj este de a te face sa iti fie rusine de faptul ca esti roman. Cu participarea unor institutii ale statului roman si a unor formatori de opinie care sint romani si actioneaza ca niste anti-romani. Poate ca au doar nume romanesc. Calculat din timp, atacul impotriva romanilor, este evident de catre toata lumea prin metoda cu care evreii au ingenunchiat poporul german cu monopolului pe Holocaust. Asa in 20 de ani am ajuns roma toti romanii.

Efectul reportajelor de acest gen sint negative pentru comunitatea romaneasca si e foarte greu de a identifica instigatorul. Se dovedeste ca institutiile statului , fac in asa fel sa iti fie rusine de cine esti si te indentifica cu tiganul.

Ginditi si singuri. Raspundeti-va singuri la intrebarile pe care le-am pus si incercati sa gasiti singuri raspunsurile voastre. Eu sint sigur ca toate drumurile duc la anti-Romania din Romania sau de ce nu din Casa din Hellerup Copenhaga. Sau oare sintem naivi sa credem ca baietii nu au stiut , tinind cont de complexitatea reportajului si timpul destul de lung in care planul a fost pus la cale. Daca nu au stiut asta arata inca odata ca sint prosti si idioti, dar sint persoane cu creier totusi, logice in felul lor si nu sint chiar asa cum ii fac eu de mult ce ii iubesc , de aceea ……

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s