Evreul, hotul , antisemitul

O mizerie tipic jidaneasca , care m-a indignat destul de mult , iar in centru se afla jidanul. Si nu orice fel de jidan. Cel de la Monitorizarea Antisemitismului. Cum nu mai poti sa tragi o basina sau sa spui ce gindesti, nu mai ai voie sa cinti sau sa citesti decit ce vrea rahatul, au inceput in Romania  vinatoarea impotriva popilor care nu se inchina lor. Asa ca au sesizat parchetul pentru al pedepsi pe Iustin Parvu ca l-a ziua lui , maicutele de la manastire i-au cintat Sfanta Tinerete Legionara.

Sobolanul asta de sionist Katz, cel care se afla in fruntea Asociatiei de Monitorizare  a antisemitismului si discriminarii, este vai de mama lui. Daca l-ai avea in fata ar fugi precum sobolanul. Si imi spun mie unii ca sint antisemit. Da , poate sint , dar poate am si motive . Sau nu motivele astea cu jidanii si tiganii le am doar eu. Eventual eu o sa o iau pe cocoasa fiindca spun, dupa care bagam capul in nisip precum strutul. Asa ca sa vedem filmuletul:

Asta este pacatul capital pentru a fi acuzat de antisemitism, in schimb cel care il acuza …este….

Marco Maximilian Katz s-a nascut in Bucuresti, in 1959, si a emigrat din Romania in Israel in 1977. Dupa 1994, el se intoarce in tara, ocupandu-se de infiintarea si managementul unei societati, care  a operat in Romania pana in 1998. In 1992, Marco Maximilian Katz, impreuna cu un investitor strain, a condus activitatiile duty Ð free  din aeroporturile Otopeni, Timisoara si Constanta. De profesie comisionar vamal, M.M. Katz este un personaj multilateral, care utilizeaza Holocaustul ca un business personal. Katz pretinde ca organizatia sa – Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania – este afiliata ADL, cunoscuta organizatie americana de lupta impotriva defaimarii.

Jurnalistii unui cotidian central au intrat in posesia unei inregistrari, datata din 2001, in care se arata cum omul de afaceri Marco Maximilian Katz reprezentant in Romania al firmei EDF, companie care opera magazinele duty-free de pe Aeroportul international  Otopeni, impreuna cu fostul secretar de stat din Guvernul Nastase, Liana Iacob, incearca sa negocieze un comision de 2,5 milioane de dolari, pentru ca firma EDF sa-si pastreze contractul de pe aeroportul Otopeni. Inregistrarea conversatiei a fost depusa joi, la Directia Nationala Anticoruptie, drept proba, dupa ce oficialii firmei au cerut redeschiderea dosarului in care procurorii anticoruptie au dat de doua ori solutia de neincepere a urmaririi penale. Magazinele de pe Aeroportul Otopeni sunt subiectul unui proces pe care firma EDF l-a intentat, in 2005, Guvernului Romaniei. Reprezentantii EDF cer despagubiri de 120 de milioane de dolari, pentru blocarea afacerilor din Romania. Audierile pentru acest proces incep pe data de 5 mai.
Duty-free-urile de partid

Ca face parte din ADL ca nu face parte, nu ma intereseaza , dar este cert ca jidanului nu-i place sa-i spui adevarul. Daca ii spui esti antisemit si ii discriminezi. Mai sa dea dracul. I-a sa vedem ce spun versurile din cintec de e asa de antisemit:


Sfânta tinerete legionara,
Cu piept calit de fier si sufletul de crin
Iures ne-nfrânat de primavara
Cu fruntea ca un iezer carpatin,
Cu bratele suim în soare
Catapetesme pentru veac;
Le zidim din stânci, din foc, din mare
Si dârz le tencuim cu sânge dac…

Garda, Capitanul
Ne preschimba-n soimi de fier
Tara, Capitanul
Si Arhanghelul din cer.

Moartea, numai moartea legionara
Ne este cea mai scumpa nunta dintre nunti,
Pentru sfânta cruce, pentru tara
Înfrângem codrii si supunem munti;
Nu-i temnita sa ne-nspaimânte,
Nici chin, nici viforul dusman;
De cadem cu toti, izbiti în frunte,
Ni-i draga moartea pentru Capitan!

Refren

Sfânta tinerete legionara,
Suim biserici, stam viteji în închisori…
În prigoana orisicât de-amara
Cântam si ne gândim la Nicadori,
Purtam în crivat si în soare
Lumini pentru biruitori,
Pentru cei viteji zidim altare
Si-avem doar gloante pentru tradatori!

Reclame

Un răspuns la „Evreul, hotul , antisemitul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s