Banii tai-Bankepakker 3

Dupa ce a cazut Amagerbanken , ce s-au gindit baietii ca in sfirsit au invatat sa numere. Pina la cit nu se stie. Bine ar fi sa nu stie deloc , dar deocamdata concret au ajuns la 2. Urmeaza cifra 3. La trei inca citeva miliarde bune bagate in bancile care au mai ramas, si cum fiecare ia in functie de marime , baietii destepti mai adauga un pic de lichiditati de la banca nationala.

Datoria Danemarcei s-a dublat in citiva ani ajungind la niste sume foarte mari. Nu e vorba doar de datoria de imprumut ci si gaurile din buget, cum ar fi cele de la pensii, de la sananate si multe altele. Un ziar spune ca undeva la 800 de miliarde de koroane.

Nu ar fi o problema ca turcul plateste din productia de porci si rosii de plastic 🙂 Interesanta economia asta de 2 lei facuta de tot felul de oameni scoliti si fara circumvolutiuni pe creier.

Pachetul numarul 3 de ajutorare a bancilor se preconizeaza a fi destul de mare, si cum economia duduie, exportul creste si in decursul a 2 ani circa 10800 de firme au inchis , PIB-ul scade, datoria creste, inca citeva miliarde sau zeci nu se vede mai ales ca teroristul si criza fac ravagii.

Inca un mod inteligent de a aduna citiva gologani pentru motoarele economiei , Bancile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s