Cum se invata umilinta ?

Antisemitism, rasism, discriminare, cuvinte pe care le aud din ce in ce mai des. Romanii spun despre danezi ca sint rasisti ( find amindoi caucazieni), jidanul sionist spune despre roman ca este antisemit (el fiind cel care fura cel mai mult), tiganul este discriminat ( ca nu ii da nimeni de pomana) si asa incepe hora.

Holocaust=Sacrificiu

Din poporul ales acum 2500 de ani , cel care l-a omorit pe Isus Cristos, regele iudeilor, cel care a promovat ideea de „iubeste-ti aproapele” si modul prin care sa te poti numi OMpastreaza cu „sfintenie” monopolul asupra a tot ceea ce inseamna rasism, antisemitism, discriminare. Unde vezi o institutie de discriminare este un interes sau o grupare de oameni de origine evreiasca. Pe masura ce timpul trece si majoritatea am devenit doar niste consumatori de minciuni si iluzii, devenim civilizati cautind umilinta si invatind-o zilnic prin sintagma POLITIC CORECT.

De mic, mi s-a spus sa nu fur, sa nu insel , sa nu dau in cap sa nu omor.  Am reusit pina acum in mare, sa respect ceea ce m-a invatat bunica si mama. Nu am fost usa de biserica , dar macar mi s-a dat cei 7 ani de acasa. Dar asa cum eu am invatat, sa nu aia , sa nu aia, altii invatat invers. Sa furi , sa dai in cap, sa sugi (singele) etc. Cum toata lumea sta la pinda sa faci o greseala sa se capatuiasca, asa si altii, imping lucrurile prin legi ca sa te oblige sa le dai. Daca nu le dai , te fac ei sa-i dai. Daca nu reusesc , ti-l fura cu legea POLITIC CORECT.

Cind eram pusti, prin Tomis pe unde am copilarit, erau tigani. Veneau pe la gunoaie , dar nu dadeam 2 bani pe ei. Citeodata chiar mai ne jucam in curtea scolii. Nu ma interesa ce e, de unde e. Erau si turci, si machidoni, lipoveni, toti l-a gramada. Ceausescu nu avea nici o legatura cu jocul nostru de fotbal sau ce naiba mai jucam. Nu era comunismul problema. De cind cu democratia si drepturile minoritatilor, s-a imputit treaba. Tiganul a devenit roman si romanul tigan. Acum ai dreptul doar de a il confunda cu romanul nu de al identifica cu ceea ce este.

Institutiile statului ,promoveaza alaturi de presa faptul ca romanii in sus romanii in jos. Roma, roman. La straini se scrie roma si la romani se scrie rrom. A vrut jidanul sa introduca forma si a reusit. In 20 de ani roma , roman. Cine? Cautati singuri .

Dupa al doi-lea razboi mondial, mai precis dupa ce Israelul a furat pamintul de la palestinieni, ca a fost poporul ales ( a fost nu mai are decit monopolul), toata mass-media, toate filmele, toate actiunile in care apareau personaje negative via Hollywood erau blonzi cu ochi albastrii , germani sau fascisti. Dracul pe pamint a fost neamtul ca l-a fugarit pe jidan de bun ce era. Asa cum Istoria arata ca au fost fugariti de peste tot.

Deutschland uber alles nu era bine  Israel poporul ales trebuia sa ramana , si a ramas. Neamtul si scoala germana a dat cele mai multe inventii pentru omenire in secolul trecut. Nu jidanul. El doar le-a furat pe motiv de compensatii de razboi si Holocaust. Si poate a fost poporul ales, jidanul a fost acum 2500 de ani.

Cum au monopol pe Holocaust , nu mai poate sa spuna nimic neamtul fiindca i-a sarit jidanul de fiecare data la cap pina a invatat sa fie umil si obedient. Le-au invatat copii, au facut filme inspirate din „adevarul lor” si a nenorocit un neam asa cum s-a intimplat in trecut cu celelalte neamuri carora le-au  luat piuitul. Egiptenii, Spaniolii, Italienii. De data asta nu si-au mai permis sa greseasca, asa ca au umilit poporul german, prin zicala lui Goebbels,O minciuna repetata de o mie de ori ramane o minciuna, o minciuna repetata de un milion de ori devine adevar in timp. Si cum conform legii nu ai voie sa spui nimic ca devi antisemit , automat logica lui Aristotel spune ca minciuna va deveni singurul ADEVAR.

Sa cred ce imi spune jidanul sau ce imi spune alta entitate, cum ca germanul este dracul pe pamint? Antihrist? Nu am sa spun ce am citit in cartea de istorie, nu am sa spun ce am vazut in filmele de la Hollywwod, am sa spun ce imi spunea bunica cind era copil.

Nemtii erau cu divizia nu departe de casa unde locuia si veneau dimineata si bateau la poarta. Ea mica fiind se ducea sa deschida citeodata si cerau APA. Adica oua. Cereau oua de la gaini fiindca nu le mincau pe toate familia. In schimb le dadeau copiilor ciocolata. Nu deranjeau pe nimeni si erau foarte civilizati. Cind au venit rusii , ce s-a intimplat  e mai complicat, doar ca din 3 surori au ramas 2. De buni ce au fost rusii vedem acum si stim citi au facut puscarie fara motiv si citi si citi au murit in timp, dar holocaustul neamtului e mai important decit cel al rusului sionist. Cam asa este istoria bunicii mele si oricit va veni jidanul sa-mi spuna de efectul care s-a abatut asupra evreilor, ar fi bine sa spuna si cauza. Dar de cauza nu se vorbeste de loc. Motivul care a dus acolo nu se vorbeste , nu se discuta. Iar cauza, conform ADEVARULUI ISTORIC este , ca de „buni” ce au fost. Asa ca efectul unei situatii generate de ei ,sa-si asume reponsabilitatea, dar NU. Esti antisemit daca istoria bunicii tale e altfel si nu ma crezi pe mine. Da? Sa-ti iei ADEVARUL tau sa ti-l bagi in fund. Eu am sa o cred pe bunica.

Spalati pe creiere si fara sa-si puna intrebari, ca sa nu mai spun de citit, unii romani nu mai citesc decit Playboy sau Hustler fiind impotenti in a incerca sa vada si cealalta fata a ADEVARULUI MONOPOLIST EVREIESC. Poate obedienta fata de lege sau lasitatea ii fac pe unii sa invete sa fie umilit. S-au poate ii place sa linga pe unde trebuie dupa chipul si asemanarea celui care il invata umilinta. Ca sa spunem ca i-ar insulta inteligenta , nu ar fi cine stie ce ca oricum mai bine sta cu Playboy-ul in mina pe WC decit sa faca pe Hamlet. A fost sau nu a fost? Asta-i intrebarea si de aici incepe jidanul, fiindca el inainte sa fie OM, e jidan, sa se foloseasca de legea care ii apara monopolul evident si pentru un copil de 12 ani. Dar unii nu au trecut de virsta asta. Tot Playboy-ul cu pagini colorate e mai frumos si mai educativ. Filmele de actiune si de razboi Hollywoodiene unde dusmanul are accent nemtesc , turban arab iar personajele pozitive se saluta Shalom, isi poarta chiparul cu mindrie si sint foarte prietenosi, ne invata ca ADEVARUL e detinut de realitatea Hollywood-ului pe principil „Dupa o poveste adevarata”. Ei au dreptul de a fi impotriva neamtului, impotriva palestinianului, impotriva iranianului, romanului din cauza Holocaustului, din cauza dreptului de a fi „poporul ales”. Din cauza lui Moise , care a trebuit sa le faca legi care normal erau incalcate. De ce le-a facut legi scrise Moise?  Sa nu omori, ei omorau, sa nu furi , ei furau, sa nu preacurvesti, ei asta faceau, sa nu….Era parte integranta din ceea ce erau , si se pare ca si-au pastrat naravul , precum lupul. Dar de ce sa ne intrebam ce  a fost atunci? Findca ce a fost atunci este si acum. Dar sa nu spui nimic de evrei ca ei sint piinea lui D-zeu. Ei sint poporul ales de D-zeu de al condamna pe Isus. El este poporul asuprit, si ales. Un neam caruia Moise le-a facut legi care sa le schimbe obiceiurile „bune” pe care le aveau si care se pare au ramas ca si ruinele de la Sarmisegetuza.

Dar esti antisemit. Asa cum au fost : Eliade, Ionescu, Tutea, Iorga, Cioran si altii. Si astia au fost antisemiti. Si astia sint niste scursori in opinia sionului. Asa cum Iustin Parvu, Papacioc, Boca, si citi alti oameni de caracter pe care i-a dat Romania. Trebuie sa ne fie rusine de ei. Eminescu? Un sifilitic in opinia lor. O zdreanta , caruia nu merita nici unul dintre evreii sionisti sa-i pronunte numele, ca e o blasfemie la adresa inteligentei unui roman. Dar are pasaport romanesc si politic  e roman si poate spune ce doreste, poate fura cit doreste, poate face ce doreste  cu legea discriminarii in mina.

Dar e mai bine sa fi umil, sa intelegi, sa fi obedient, sa nu-ti pui intrebari si sa nu-ti educi copilul decit in spiritul ADEVARULUI LOR. Sa-ti fie rusine popor roman ca esti antisemit, rasit, discriminant. Sa te inchini evreului, tiganului , daca iti cere o lingura de zeama, sa-i dai, daca iti cere haina de pe tine , sa-i dai, daca ti-o cere pe nevasta-ta , sa-i dai, daca o vrea pe fii-ta, sa-i dai, daca vrea sa ti-o traga si tie , sa-i dai, sa-i dai, sa-i dai, fiindca daca nu…. antisemitismul si discriminarea te paste. Nu-l deranja pe jidan cind ti-o trage, nu-i strica placerea. Pe tigan sa nu-l arati cu degetul si sa nu-l localizezi in multime fiindca discriminezi. Nu-i normal sa il vada toata lumea pe cel care fura, esti rasist.

Politic corect , umilinta se invata de mic, de la scoala , de la istoria celor asupriti de „buni ce au fost”. Au grija sa te duci la scoala si sa inveti doar ce trebuie. Istoria nu se repeta, istoria se scrie. Obedienta e cheia succesului.

UMILINTA SE INVATA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s