Inchisori private in Danemarca

(Am adaugat un film despre cum poate politia sa faca abuzuri si modalitatea prin care puscariile private pot fi populate cu marfa)

Guvernul danez a adoptat o lege prin care investritorii pot avea posibilitatea de a construi inchisori private. Care o sa fie taxa de autorizare si pe ce criterii inca nu s-a spus, dar e interesant ca din ce e nevoie de mai multe puscarii. Cum infractionalitatea este alarmanta , spun ei, iar concurenta in acest domeniu nu exista , este de bun augur intentia de introduce in sistemul de penitenciare , puscarii private.  Asadar , ca sa le poti face profitabile e nevoie clar de marfa. Deci ce minuni legislative vor urma in urmatorii 5 ani? Este si un mic video de 50 de minute cum se pot umple puscariile private. Sigur este ca va fi nevoie de multi infractori si ca atare toate drumurile vor duce la puscarie, pentru cele mai mici asa zise infractiuni. De ce nu si contraventii cum ar fi o amenda neplatita, deoarece puscaria trebuie sa produca. Omul e un CPR Nummer si deci o cantitate neglijabila, adica o marfa.

Cum legile sint judecate doar in litera legii, si judecatorii , avocatii tineri sint spalati pe creier de atita facultate, iar partea spiritului nu mai are demult legatura legea, vor urma arestari pe capete pentru a putea produce puscariasi.  Daca nu vor fi puscariasi, investitorii vor pierde bani si de aceea se vor asigura sa nu existe investitie fara profit  sau celula fara puscarias.Dar pentru asta mai intii le trebuie baza legala. Politic Corect. Ideea e,  ca vor ajuta la conslidarea societatii daneze,  si va exista o mai mare zona de programe de reeducare si redistribuire, de reintegrare, care vor duce la cresterea calitatii sistemului reeducational al Danemarcei.

Competitia dintre puscarii, (apartinind aceluiasi proprietar prin mai multe firme. n.r.), va duce la un sistem foarte complex si cu rezultate remarcabile.

Daca ar fi sa facem o paralela, intre un abator si o puscarie d.p.d.v. economic si politic corect, vom observa o mica diferenta, dar o mare egalitate. Cum un abator fara marfa la taiere intra in faliment, orice director sau investitor al unui abator va face ca abatorul sa aiba materie prima . Altfel intra in faliment si gata. Investitorul pierde, snobul pierde si el postul iar muncitorul ramine fara banuti sa-si plateasca taxele. Puscaria privata va functiona pe acelasi principiu. Tot ceea ce se spune sint simple minciuni.

Puscaria nu va putea fi profitabila decit daca are materie prima. Mai are o posibilitate sa fie finantata de la stat, adica i se ofera un buget de miliarde de koroane anual sa functioneze sau sa „construiasca proiecte”.

„Jeg har ret” Am dreptul, asa este poezia care se invata la politie, ca au dreptul sa faca ce vor si cum vor. Avocatii au dreptul sa fie prosti iar judecatorii au obligatia sa stie sa citeasca doar litera legii. Este un mod cum poate fi populate puscariile private cu legea aplicata de tot felul de urangutani fara creier , analizati psihologic inainte sa fie un obedient animal care vine de nicaieri si se duca catre nicaieri. Cum va fi nu nu stiu , doar speculam.  Viitorul suna bine, a zaganit de lanturi 🙂

Reclame

Un răspuns la „Inchisori private in Danemarca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s