Politistul si dobitocul

Ca la orice scoala din care tebuie sa iasa aparatori ai valorilor altora, primul lucru este sa ti se faca un profil psihologic. Ca se numeste Academia de Politie sau scoala de Controlori, sau au stiu ce alta entitate care doreste sa-si impuna ideea cu forta, trebuie sa se bazeze pe oameni fara creier. Papitoi, politisti, controlori sau dobitoci. Daca cineva are impresia ca in Danemarca sint altfel selectati se inseala. Danezii au o vorba cum ca cei carora paritii din Jyulland nu au mai avut pamint sa le dea si nu erau in stare de nimic , i-a trimis la oras sa-i faca politisti sau functionari la stat.

Cum inceputul se face cu un test psihologic, iar rezultatul trebuie sa fie pozitiv pentru academia de politie sau cei care îi formează, au nevoie de cîteva caracteristici precise si clare.

Primul e sa fie obedient. Cît se poate de slugarnic si obedient precum orice dobitoc.

Al doilea element, ar fi să nu aiba scrupule. Sa nu fie umanizat, sa existe posibilitatea de a fi roboțel care să execute doar ordine fără să îsi puna întrebari.

Dacă ordinul e sa îsi vîndă mama, tata, să il ececute făra discernamînt.

Egoismul, agresivitatea, zîmbetul decupat cu foarfeca pe fată, capacitea de a fi spalat de circumvolutiuni pe creies sa fie foarte mare si cît se poate de idiot.

Acestea sînt, ca ne place sau nu, calitatile unui viitor politist oriunde. Ca este Romania sau Danemarca sau ce stat civilizat mai punem la lista.

Pentru faptul ca au dreptul de a detine o arma sau de a detine dreptul de a impune legea fara discernamînt , dă nastere la abuzuri individuale sau colective, ale politiei sau aparatorii legilor.

Multa lume consideră că politistii danezi sint de nota 10 fată de ce români. Si sunt deacord cu ei intr-o oarecare măsură.  Voi adauga un film despre modul în care se comporta politaiul danez atunci cînd se afla in haită la cererea celor POLITIC CORECT si cum se fac abuzuri deoarece are dreptate, indiferent de realitate.

Atentie la filmuletul de sus . Unii vor considera ca e normala interventia dobitocului politist si are dreptate fiindca respectivele persoane sînt niste drogati. Deacord, dar nu sînt violenti ceea ce nu da dreptul dobitocului fiindca el este agresorul. Politistul dobitoc.

La secunda 42, un politist impinge un individ in alt politist pentru a provoca.

De la secunda 53 apare un politist cu barba care se strecoara printre manifestanti si se repede intr-o persoana provocînd si motivînd interventia brutala a politistului dobitoc.

La minutul 2:50 o persoana care îsi argumenta pozitia in fata unei haite de politisti dobitoci, este luat pe sus fara a avea motivatie, doar faptul ca era in fata dobitoacelor. Ce urmeaza vedeti singuri. Daca asta e omenie, sau umanizare, ma îndoiesc. Cînd te gîndesti ca aceasta este forta pe care se bazeaza sistemul politic si reprezentantii săi , pe obedienta si idiotenia politistului dobitoc.

La minutul 6:10 , politiaiul dobitoc incepe sa impingă

Interesant e la minutul 6:13 cind se incepe numaratoare in germana, dau inapoi. Ulterior folosesc armele cu gaze.

Ce iti trebuie sa vezi lucrurile si din punctul asta de vedere? Sint umani? Sint free and independent? Sînt inteligenti? Sînt calmi si rationali?

Realitatea de sus confirmă ideea ca politistul, asa cum îl vedeți pe stradă, e un simplu dobitoc de haita, fara discernamînt. Apăratorul celor POLITIC CORECT.

Un răspuns la „Politistul si dobitocul

  1. Politistul cel putin este un functionar public. Cand era militia treaba era altfel atunci era intr-un fel subordonata armatei. Dar aici e altceva… Ca si functionar public el trebuie sa fie in slujba cetateanului dar de prea multe ori se vede ca astia isi folosesc altfel puterea… „Fa-ma Doamne ce n-am fost, procuror sau sef de post…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s