Defamation- (documentar)

Un film documentar care a facut ceva furori , despre un evreu care arata modul cum functioneaza sistemul antisemitismului si cum statul Israel si gastile lor detin monopolul pe Holocaus si agresivitatea psihologica pe care sistemul il exercita asupra fraierilor alimentindu-le de mici ideea ca 2+2=5, ca sint mai presus decit oricine si de aceea toti ii urasc, si cum se controleaza sclavul cu legi facute din nimic.

Cum se schimba realitatea si modalitatile prin care sint protejati. Spui de 1 milion de ori o minciuna si ea va deveni adevar in timp.

http://www.megaupload.com/?d=DSRER30G

http://www.filesonic.com/file/150992602/OneClickMoviez.Com-vmt-defmnr-xvid.avi

http://depositfiles.com/en/files/afgf4qtta

http://uploadbox.com/files/9a1de008f8

Un răspuns la „Defamation- (documentar)

  1. Chiar acum iau filmul dar am gasit alta sursa. Oricum, jidanii nu vor realiza niciodata ca prin aroganta lor opera lui Hitler va fi dusa la capat. Asta e un adevar, lumea il regreta pe Hitler. Uite si criza, cine a adus-o? Eu? Tu? Poate bunica de la Motoceii din Deal? Pai normal ca jidanii… Ei detin banii si ei se joaca cu ei pe spinarea noastra. Ce holocaust? Numai jidani au murit? Ia cauta pe net (daca mai gasesti ca s-au bagat jidanii pe felie) ceva de genul… „Palestinian holocaust”. Bine spune vorba aia… „Pe cine nu-l lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti…”. Uneori imi imaginez ce frumoasa ar fi lumea fara ei… Sa-mi arate ei ca sunt buni, iubiti, fauritori de valori etc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s