Chimicalele din sucurile Harboe

George Brooks este un inginer chimist şi lucrează zi de zi cu alimente.  El a nedumerit dacă a fost într-adevăr această apa  Apollinaris cu aroma de citrice, care i-au facut rau.Deci, câteva ore mai târziu el a f mai încearcat o Apollinaris SIP – şi a fost rău din nou.

El nu este  singurul consumator care spune ca anul trecut s-au imbolnavit dupa ce au baut produse de suc şi bere, de la Bryggeri Harboe, Danemarca.

Avisen.dk astăzi arată că controlul alimentelor la fabrica de bere cu săptămâni nu an gasit bacteriile intestinale în apă la fabrica de bere dar a primit reclamaţii din partea consumatorilor, care a spus că au devenit bolnavi după ce a băut produse din Harboe.

Cu toate acestea, nu au fost produsele retrase din magazine. Atât controlul fabricii de bere şi Fødevarerstyrelsen susţine că nu a existat nici un pericol pentru sănătate.

„Din nou se pare că autorităţile alimentare apara interese ale producătorilor – şi prea puţin a consumatorilor”, a declarat Benny Engelbrecht.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s