Esecul Victor (iei) Micula

Sau as putea spune , nulitatea fiindca dupa ce au trecut citiva ani de cind in fruntea diplomatiei romanesti din Copenhaga se afla marele dkk Micula , a inregistrat nu numai succesuri, dar si Victor(ii). Multe victorii asa ca la mama acasa. Si uite asa, Victor(ii) dupa Victor(ii) ne-am trezit ca diplomatia daneza baga strimbe. A reusit Victor sa faca pe el  dupa foarte multa insistenta si cu sudoare si abnegatie , zimbeste precum fetele de pe centura Bucurestiului sau cele de pe Istedgade. Atita a putut sa faca de cind a venit si rezultatul Victor(iei) se vede si se spune. Nu de catre mine ci de catre altii mai destepti ca mine.

Cind a intrat in piine, Esecul Micula , ca asa am sa-l botez pe zimbaretul asta cu ochi albastrii, una dintre reusitele sale a fost de ignoranta la cererea politiei din Danemarca cu privire la lista cetatenilor romani care au savirsit mici infractiuni pe teritoriul Danemarcei si care a cerut statului roman cazierele a 400 de conationali. Bineinteles ca dupa citeva luni de asteptare, rabdarea danezului s-a cam terminat si atunci a inceput campania prin mass-media impotriva romanilor din sursa Ritzau, agentia de presa daneza care face plecaciuni in fata autoritatilor daneze si daca politia sau serviciul de informatii PET doreste sa atraga atentia asupra unui fapt , baieti se executa. Asa a inceput Victror(ia) Esecului Micula in Danemarca si a continuat-o in cel mai perfid si cinic mod cu celelalte lucruri pe care am sa le amintesc.

Expozitia sexoasa a unui obsedat sexual, serate evreiesti, lansari de scriitori evrei si promovarea culturii tiganesti prin diferitele concerte ale minoritatii tiganesti din Romania, obsedati sexuali mari scriitori produsi si promovati ziare si asociatii subventionate de oameni de afaceri din comunitatea evreiasca din Romania, modalitate prin care , aceasta entitate, ridica la rang de reprezentanti ai culturii noastre si Romaniei, tot felul de minoritati conlocuitoare care se pare au o mai mare potenta financiara sau un impact asupra efectelor Esecului Micula.

S-ar putea spune ca nu e de vina Micula pentru toate aceste situatii in care Romania si romanii sint tratati cu curul datorita logicii unor cioflingari atasati in Ambasada Romaniei. Nu e vina lui ca Politia Romana nu a colaborat cu Politia din Danemarca. Dar a cui? La gradele pe care le are pe umar si la „influenta” pe care o are ( a fost cel care a organizat Adunarea NATO in Bucuresti) nu putea sa grabeasca lucrurile? Se urca in avion si in doua zile venea cu documentele in buzunar.  Dar sint eu ilogic.

Ar fi putut sa blocheze reprezentarea titelor si cururilor lui Lucaci? Da. Sigur ca ar fi putut sa faca chestia asta. Dar nu a vrut. Nici el si nici altcineva din gasca lui de logicieni. Ci din contra. S-a prezentat brat la brat cu vice-primarul din Herlev. Asa de importanta a fost incit nici macar primarul nu a lasat la o parte paharelul de aqvavit.

Ar fi putut sa nu gireze lansarea de carte a unei daneze  de origine evreiasca ? Da ar fi putut , dar nu a vrut deoarece daca finantatorul lui ii spune , „rabatat luat si pantalonii jos” se executa imediat.

Ar fi putut sa ignore in situatia in care a fost fara interventia politica, concertul tiganilor de la Fanfare si alte ansambluri tiganesti? Da. Dar nu a dorit. Ci din contra , s-a mindrit cu aceasta Victor (ie). Sint multe nu ma apuc sa le enumar pe toate, dar un procentaj ar fi cam 90 % impotriva intereselor Romaniei si romanilor din Danemarca si 10 % ceva de amagirea prostului.

Toate aceste rahaturi care ies dinAmbasada pe care Esecul Micula o pastoreste, a fascut ca prin diplomatia de Dimbovita pe care o promoveaza, clasa politica a Danemarcei sa spuna .  Nej til Rumænien i Schengen.

Si il mai vad pe unul si pe altul care il injura pe hot ca de ce fura si pe criminal de ce ucide. Pai daca asta sint ei. Ce sa faca? De ce sint printre noi? Problema e  cine ii lasa pe strada. Legea politicianului si a diplomatului. Adica al lui Victor Micula. Problema e in schimb acolo de unde se impute pestele.  Iar pestele asta romanesc din Danemarca e mic ,dar capul tot se impute mai ales cind reprezinta o cu totul si cu totul alta nationalitate decit cea romana. Chestia este ca si el stie ca e adevarat , problema se pune cit timp sa mai minta si cum sa te mai prosteasca cu zimbetul perfid de fata de acolo de unde am spus.Cind te saturi pleaca dupa ce si-a facut datoria de a te vinde , apare alta entitate dupa chipul si asemanarea lui dar cu un alt mod de a te prostii si de a te manipula. Ala de inainte era un prost , cu nivel intelectual de clasa a 8-a , dar cu tata mason, asta alt esec mai perfid si mai inteligent.

De ce am scris iar despre Esecul Micula? Simplu. Fiindca a venit, a vazut si i-a invins pe prostii care se hlizesc la el ca la Sfintele Moaste. Dar parca ar fi bine sa fie prefacut in moaste si sincer, cu cit mai repede cu atit mai bine. La citi vinzatori de tara are Romania unul in minus ce mai conteaza. Ii ia locul oricum o alta entitate gen consulul inteligent sau atasatul cultural. Scirba mi se face de ei si cind te gindesti ca viata lor nu are nici o valoare ci costa exact 1 koroana pentru un glont sa le zbori creieri. Urmatorul sigur o sa se gindeasca de 2 ori daca sa te vinda sau nu. Nu de alta , dar poate un „nebun” , „un psihopat” nu da doi bani pe ei si poate le trece ceva prin cap. Oare in situatia in care are capul bagat la ghilotina vor mai judeca asa de simplist precum fiica-mea la 2 ani? Cum ei sint cei care au dreptate din cauza ca au legea de partea lor, daca cineva sta cu mina pe sfoara ghilotinei cine mai are dreptate? Oricum, astia se fac bine doar cu pamint galben si se desteapta doar in situatia in care lama ghilotinei este in cadere.

E o vorba ca „cine nu are un batrin sa-si cumpere”, iar cine are, sa-l vinda. Ei te vind, asa spune Efectul realizarilor Domnului Victor Micula. ( Esecul Victor Micula)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s