La placinte inainte…romani din Danemarca se chiaptana

E un grup pe facebook care se numeste Danemarca Romanilor si sint abonati cam citeva sute de romani. Nu toti sint activi e adevarat , dar multi isi mai arunca ochiul ca sa aiba ce birfi seara. Ca unde e roman trebuie sa fie si birfa. Asadar am citit la  Victor Roncea ( Petitie online ) despre petitia initiata de  doamna Emilia Corbu , doctor in istorie, un articol si  petitia . Nu costa nimic. Chiar mai putin decit sa stai cu ochii cascati la Lady Caca pe youtube, asa ca mi-am luat libertatea de a o pune pe grup. Nu de alta , dar doar asa , ca sa separam griul de neghina.

E trist ce am constatat , dar era previzibil. Nu stiu citi au citit sau stiu sa citeasca ce s-a scris in petitia asta , dar e trist . Daca era vorba de birfe sau scandaluri, erau primii. Erau care mai de care mai virulenti si mai romani decit romanii . Uni ai uitat sa mai vorbeste romaneasca dupa citiva ani, dar ce sa le faci. Chiar si asa este trist cum pe nimeni nu ii intereseaza nimic. Daca e sa fie vorba de pomana , de curve sau distractie, TOT INAINTE, precum Pionierii. Daca e vorba sa-si puna neuronii la treba ii apuca somnul de plictiseala. 5 din 300. Un raport destul de mare. Dar decit sa stau la razboi linga astia 300 , mai bine ma infasor in 5 si buni.

Au uitat de unde au plecat. Acum s-au trezit poate cu ceva parale in buzunare mai multe si le-a luat indiferenta mintile, sau poate si inteligenta aia putina care sa-i faca sa-si piarda 2 minute din viata. Doua . Sa scrii un nume si o adresa de mail. Daca esa aiba un avantaj material chiar ca pierd si mai mult.

Am spus mai de mult , ca din 2000 pina in 2006-2007 am fugit de romani de genul asta ca de dracu’ si se pare ca am avut dreptate. De unde nu-i nici D-zeu nu cere si pentru ei e inainte e doar la placinte si petreceri. E bun si asa. Timon si Pumba dansind in mijlocul flacarilor ca de, tara arde si romanul se chiaptana.

Asa ca cine va simtiti cu musca pe caciula va spun un proverb ca sa nu avem comentarii: Chelu’ isi pune mina in cap cind e vorba de chelie :))))

Au uitat de unde au plecat……….

Petitie- Catre Presedentia Romaniei

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s