Manipularea Danemarcei-Capitalistii Social Democrati

De ceva tim tot auzim in presa daneza despre tot felul de infractiuni ale strainilor in Danemarca. Romani, polonezi, arabi. Tot felul de lucruri. Despre polonezi e adevarat ceva mai putin in ultimii ani de cind au intrat in Shengen. Acum la capitolul hoti, curve, criminali, tilhari sint ……A-ti ghicit: romanii.  Ai nostrii ca brazii care fac si dreg pe aici , si este adevarat in mare parte asadar Guvernul danez, a cerut introducerea temporara a controlului la frontierele Danemarcei. In ultimile saptamini tot incearca sa introduca controlul permanent , dar au ceva probleme cu legislatia U.E. Chiar si Barosso le-a cintat in struna si a spus ca daca e ceva temporar nu este o problema se pare, dar danezul, adica cei care controleaza si sug de la stat, Corporatiile si Bancile au reusit sa instige lumea si sa o manipuleze cum ca vezi Doamne draga, controlul e benefic fiindca ii tine pe infractori la poarta.

Doar niste naivi pot crede ca motivul real este cel alæ diminuarii infractionalitatii. Sint multi romani care se alarmeaza cum ca au dreptate danezii cu cite curve si hoti din Romania defilam prin presa, dar adevarul este altul. Si sint 99% sigur ca motivul real este cel pe care l-am mai spus: piata de desfacere si monopolul la distributia alimentara. Bani multi pentru care orice banca este in stare sa subventioneze un razboi „echitabil” in detrimentul consumatorului final. Dar cine sa gindeasca?

Ieri, doar ieri, parlamentul Danez a aprobat legea care suplimenteaza controlul de la frontiere cu 98 de persoane de la….TOLD & SKAT . Adica agenti vamali. Nu politie care sa actioneze in depistarea si capturarea infractorilor, nu politie pentru fluidizarea blocajului de trafic la granita. Agenti de Vama. Ce legatura are vama cu infractionalitatea, nu se stie. Poate sa te controleze la telefon sau la computer. Eventual sa platesti taxa pentru snitzelul german. Nu. Nici atit. Este vorba despre controlul marfurilor. Este vorba despre blocarea micii contrabande de produse agroalimentare care asa cum am spus inainte se ridica la miliarde de coroane si care este concurenta directa aCorporatiilor din domeniul distributiei ctre consumatorul final si carora o concurenta reala este o mare problema. Asadar, romanii, tiganii, hotii si tilharii sa nu se sperie ca nu le face nimic. Nu ii pot opri pe ei atita timp cit pot sa circule liber ca si turisti. De unde sa stie dobitocul de Birocrat , ca lucreaza la Politie sau la Vama ca viorica e o curva care face 2000 de coroane zilnic pe o felatie fara sa plateasca taxe chiar in usa politiei pe Istedgade.

DEci tot ce este in presa este doar o deviere a realitatii prin care este manipulata prostimea sa nu poata vedea realitatea Lor. A celor carora concurenta economiei capitaliste este o mare problema si nu le place deloc. Daca si astia sint capitalisti ( Corporatiile) eu sint popa si mama e virgina 🙂

Revenind totusi la votul din Parlamentul danez, ar fi bine de stiut ca Venstre , adica „capitalistii” (trad. STINGA) si DF, nationalistii danezi, au trecut legea cu doar 1 vot in plus. 90 la 89. Deci politicienii capitalisti danezi lucreaza pentru dictaturile Social-Corporatiste si de aici citiga Socialisti. Ma cum dracului vine asta? Este simplu: vin ai nostrii pleaca ai nostrii, noi raminem  tot ca …..

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s