Mori cu zile – Norvegia – dreptul de a muri

Peste tot cel puternic foloseste arma impotriva celui slab, dar nu este intotdeauna cel mai curajos. De obicei este cel mai las mai ales cind prin lege iti ia dreptul de aparare. Apar tot felul de politicieni, de oripilati care deplin asasinatele din Norvegia. Nu este un atac terorist in acceptiunea mea. Un nebun, care folosindu-se de lipsa armelor , dreptul la autoaparare si cu legea prin care iti interzice tie ca persoana fizica sa deti arma de foc ca si aparare impotriva agresiunilor de tot felul si amenintarilor, de cele mai multe ori ale statului politic si institutiilor sale, a reusit sa faca un act de teribilism jucindu-se cu gloantele. Nu am sa dezvolt prea mult fiindca el e vinovat ca a apasat pe tragaci ca si cum in Norvegia unde totul este controlat la singe, cineva nu a stiut sau cineva nu l-a ajutat. Sa fim seriosi.

Daca unul dintre persoanele de pe strada avea o arma la el sau mai multe persoane ,exista acest masacru? Ma indoiesc. Cred ca cineva putea sa-i zboare creierii inainte sa se ajunga la numarul de victime pe care le avem acum si nici nu era chiar asa mae galagie despre criminal cit se ridica in slavi eroul care l-a lichidat pe nebun. Acest aspect nimeni nu il va spune ca datorita lipsei de autoaparare si a sanselor inegale trasate de legea politicianista duce la abuzuri de tot felul.

Nu dezvolt subiectul , dar un lucru am sa il sustin. Dreptul oamenilor la inarmare. Este singurul mod de a pregvenii astfel de atacuri teroriste, astfel de crime, jafuri si alte nelegiuiri prin care politia sin statul in gheneral ca si politicienbii care iti interzic prin acest lucru dreptiul la viata sint niste impotenti. Autoapararea prin sanse egale nu este sustinuta de nimeni si nimeni nu doreste sa vada din prisma aceasta. Abuzuri si crime se vor face intotdeauna cind cei multi si prosti nu vor avea dreptul sa se apere si sa dea telefon la politie….daca mai este in viata.

Reclame

4 răspunsuri la „Mori cu zile – Norvegia – dreptul de a muri

  1. Intrebarea e de unde sa facem rost de un pistol, pusca…ceva.
    Aici sunt total de acord cu tine, coane. Monopolul statului asupra armelor de foc este total nejustificat. Spre exemplu in US unde in unele state este admisa posesia armelor de foc – paradoxal,nivelul criminalitatii este mai scazut. Banuiesc ca un hot se gandeste de 2 ori inainte sa-ti intre in casa, stiind ca exista riscul sa ia un glont intre felinare. Asa ca argumentul cu securitatea populatiei nu tine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s