Ce se intimpla in Nørrebro ?

Ceva e putred in Nørrebro. Zona cea mai pestrita din Copenhaga, zona cea mai inchisa la propriu , unde strazi sint blocate de statul danez facind imposibila  tranzitarea lui dinspre centru, zona cea mai antisociala a din Copenhaga, zona unde o lucrare de amenajarea a unei strazi de 2 km  tine de 2 ani, locul unde se experimenteaza ghetoul blocat si inchidearea unui cartier intreg pe ideea dreptului biciclistului de a circula linistit 🙂 Ce e putred in Nørrebro? Locul unde masinile de politie in civil stau ciorcine pe Elmegade? Locul unde antisocialul este la el acasa ( Riot ungdom huset Jagtvej 69, Azilantii din biserica, impuscaturi, crime, Hells Angels, Droguri tari, etc) Multi ar da vina pe minoritati etnice sau religioasa, dar ma indoiesc.

Acum a aparut E-coli. Doar in Nørrebro. Dupa o iterie in masa la nivelul intregului oras, acum vine doar cu Nørrebro. Iar Nørrebro. Nu stiu cum se face , dar mie imi pute a manipulare. Toate relele in Nørrebro. Manifestatii, crime, Antisociali, Bacterii, Otravuri, Droguri, Arme, etc…Lumea este disperata. Cumpara in draci apa imbuteliata, sucuri, orice de baut. Vorbeam ieri cu un Hjemløs ( om fara casa) caruia nu-i era frica fiind el insusi asa cum a spus o bacterie a societatii care bea doar bere ca nu e otravita 😀

Oricum ar fi e ceva ciudat cu Nørrebro. Locul unde totul se intimpla fara nici un motiv concret, alimentat de cele mai multe ori din exterior. Cei din Christiansborg stiu de ce. Devina e emigrantul 🙂

Un răspuns la „Ce se intimpla in Nørrebro ?

  1. Ieri 24.03.2012 prietenul meu a fost atacat de circa 10 Arabi pe strazile din Norrebro in timp ce isi astepta soferul sa il duca acasa,fiind injunghiar si lovit cu o bara metalica in cap.
    Politia a reusit sa aresteze doar 2 dintre ei,speram ca ancheta sa decurca ok si sa aflam si noi ce au de impartit acesti Arabi cu Romanii, acesta ar fi singurul motiv, la intrebat de unde e apoi urmand sa il ia direct la bataie.
    Pentru mai multe informatii poti cauta in ziarul local.
    O sa iti urmaresc blogul cu interes,poate scrii ceva si despre acest caz.
    O zi buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s