Serviciul cu clientii- un lux in viitor

Demult era o firma de telefonie care se numea Debitel. Au plecat baietii inapoi de unde au venit ( Germania) si a nascut o noua firma care se numeste Call Me. Acest Callme a reusit sa intre pe piata cam al 4 furnizor de comunicatii mobile in Danemarca. Dupa o ascensiune destul de rapida datorita preturilor de achizitie a telefoanelor la abonament a atras atentia marilor jucatori si Telia Sonera, au reusit sa-i cumpere acum citiva ani lasind´impresia de concurenta. Dar asta e doar o mica istorie.

Ce vreau de fapt sa spun e ca serviciul cu clientii a fost inchis pentru o zi. Efectiv toti au plecat la cursuri 🙂 Pe prosti ii pacalesti pe altii mai versati mai greu. De fapt ce s-a intimplat? Telia Sonera, corporatia Nordului a facut un experiment in aceasta perioada pentru a vedea reactia clientilor. Se incerca functionarea sistemului fara resurse umane si doar cu ajutorul email-ului sau Facebook-ului. Foarte interesant. Tote firmele si corporatiile te trimit catre Facebook. De ce oare ?

Sint foarte curios daca sistemul va functiona la asteptarile oamenilor de paie , directorii corporatiilor. Este si un test sociologic sa se vada reactia fraierilor si daca reactiile nu vor fi , urmatorul pas va fi……Ati ghicit. Fara Serviciu cu clientii la compania Callme si pe urma ca si masura „revolutionara si civilizata” se va transmite si la compania mama Telia Sonera si la ceilalti frati si surori care se inchina la aceeasi banca 🙂

Deci totul e posibil in viitor. Sint civilizati ce Doamne iarta-ma. Un lucru pe care nimeni nu-l baga in seama….si mai tirziu o idee revolutionara rasare la orizont. Contactul dintre o persoana si alta nu se va face decit prin scris.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s