Ziua mamei

Cu riscul de a mă injura multă lume vreau sa- mi cer scuze dacă cineva se simte lovit in orgoliu si sa încerce sa înțeleagă cum se schimba istoria si cum iluzia devine realitate.

Demult, 8 Martie era si este ziua mamei. A mamei mele a mamelor noAstre. Mama, una fiinta vie sau … Este ceva sacru pentru fiecare dintre noi care am fost născuți de o mama. Mama, cea care ne certa si ne badea, care ne iubea si ne saruta, care stătea cu noi cind eram bolnavi sau alerga la doctor cu noi in brate este una.
Acum in ultima perioada s-a transformat din ziua mamei in ziua femeii unde tot felul de dobitoace ureaza doAmnelor si domnisoaror , parca ele ar fi mame, la mulți ani cu sănătate. Creier de reptiliala certa sau guster, pune orice curva pe piedestalul mamei diminuind mama in favoarea unei specii feminine care nu au nici un sentiment matern deci automat o femeie pe jumătate femeie.

Aceste persoane care propaga fără a gândi au mintea cât o nuca. Ori au uitat ori creierul nu are circumvolutiunile necesare de a judeca si singuri. Preiau informartia așa cum e data fără a o filtra. Exact ca si cum ai mânca friptura deja mestecata de altcineva. Dar unora le place chiar dacă tot gustul si proteinele au fost deja supte .

20120310-141009.jpg

4 răspunsuri la „Ziua mamei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s