Fără caracter masculin

Danemarca, tara unde ceva e putred, sistemul funcționează. Si funcționează la capacitate maxima . O tara feminista, o femeie si mai puțin mama. Are o problema sa înțeleagă dragostea de mama pentru copii ei si de aceea ii taxeaza. Este greu de explicat dar voi încerca .
Nu contează ca femeia nu e egala cu bărbatul din nici un punct de vedere. Nici fizic, nici intelectual important e sa fie egal. Drepturile femeii sint scrise in lege. Ale bărbatului , nu. Așadar vom analiza in litera legii așa cum se practica de către unele dobitoace care mănâncă friptura mestecata de altcineva. Pe principiul , ceata lui Pitigoi, dai in unul tipa…100 , femeile din Danemarca sint libertine si ca atare au dreptul de a sta singure. Foarte mulți băieți, viitori masculi care vor avea caracter, vor fi crescuti de o femeie singura lipsindu-i de educatia sau modelul unui bărbat. Nici nu ar putea vreodată o femeie sa înlocuiască bărbatul , așa cum nici bărbatul nu va putea înlocui o femeie, mai ales dacă ea este mama sau tata. Cu incapatinarea caracteristica a femeii , bunicii, cei care fac legătura dintre copil si trecutul familiei, au un rol de prietenii mamei, așadar băiatul va fi lipsit de o persoana cu oua in casa. Invatind lumea din prisma mamei va ajunge la adolescenta sa fie nici cal , nici măgar. Problemele specifice adolescentei, frica si negocierea luată din partea mamei care arată cu degetul la nenorocitul de tacsu, prinde o așa zisa acceptiune cum ca femeia e albina si el e doar bondarul. Dar cum bărbatul este pe principiul un bărbat trebuie sa se sacrifice pentru familia pe care el si-ar fi dorit-o si sa nu-si lase rezultatul fertilizarii „albinei” , accepta ideea. Obișnuit sa vadă totul din prisma mamei , din partea stânga , partea dreapta o ignora si bărbații normali devin anormali, datorită femeilor si ai copiilor acestora care vad într-un comportament barbatesc o anomalie sau o boala mintala. Cum ar pute cineva sa vadă ceva nevazut?
Cam așa e si cu caracterul masculin. Nu mai exista. Ii dai nas lui Ivan, el se urca pe divan, si cum Ivan era de la mama Rusia, si drepturile femeii vin tot de acolo. De la stânga. Si drepturile celorlalti au trebuit scrise si hotarate prin lege. Au uitat in schimb ca bărbatul a rămas fără lege . Spiritul a murit. A rămas litera legii aparata de vajnici fii de mame singure si femei pentru care negocierea in pat este o virtute si o realitate a vieții barbatului. Cind are si putere , caracterul feminin in mina unui fiu de mama , devine arma mortala. „Yes, we can”

20120328-085734.jpg

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s