Societatea Danemarcei

Societatea daneza este diferita si speciala. Baza societatii o are educatia si de la articolul anterior voi spune despre societatea daneza ca urmare a educatiei.

Egalitatea dintre sexe unde femeie=barbat, unde prost=destept, unde bogat=sarac unde legile firii si ale omului sint distruse. Corelat cu nivelul redus de analiza individuala si colectiva , societatea daneza are nevoie de indrumatori. Tinindu-i intr-un sistem monobloc de indiferenta si lipsa de valori individuale, societatatii daneze trebuie sa-i dai mura-n gura totul deoarece nu are capacitatea de reactie. Indiferenta fata de ce este in jur , este mascata in promovarea socialismului de ajutor prin taxare. Acest mod de ipocrizie sociala, ca si zimbetul fortat afisat, este o alta caracteristica a unei societati relativ artificiale care nu are nimic de aface cu realitatea. „La placinte inainte” este un motto zilnic, iar razboiul nu exista deci nu au cum sa-l inteleaga. Asadar totul e doar un mare fis.

Drepturile femeilor aduce femeia in postura de a decide cine , cum si ce, ceea ce duce la o inhibare a masculinului in raport cu femininul. Forta generata de lege a femininului din societate face ca masculinul sa nu-si gaseasca femininul si de aici trecerea lui catre o afectiune masculina. Femininul independent, factor de educatie masculina, face ca masculinul sa fie un hibrid de feminin cu puta, ceea ce face ca societatea sa fie impotriva legilor firii.

Factorii de decizie in Danemarca sint politicienii de stinga si dreapta. Cum egalitatea se duce si catre aceste zone ale societatii , dreapta = stinga. Sistemul social baxat pe taxe si impozite este unul foarte complicat dar de indata ce ai prins firul este atit de evident incit cu greu poate sa te mai surprinda.

Societatea daneza se bazeaza pe ajutor social. Adica , iei de la ala care are si dai aluia ca nu are. Dar cel care are nu are degeaba. Munceste ca sa poata sa-si duca mai departe capacitatea lui individuala sau de grup intr-o zona in care sa poata face diferenta. Asadar munca se taxeaza ca sa poata da celor care nu vor sau nu au capacitatea intelectuala sau vointa de a munci. Atunci un posibil contracandidat este infrinat furindu-i profitul. La fel ca si cu educatia .de mic trebuie sa fi anihilat ca mai tirziu sa nu fi in stare sa iesi din matyricea programului in care ai fost educat .

Agresivitatea pasiva a majoritatii care calaresc biclete din lipsa fondurilor , se rasfinge in acceptarea taxarii celor capabili pentru a putea folosii masa de biciclisti ca si scut impotriva elitelor care doresc pastrarea programului din computerul central de unde ei se autofinanteaza pastrindu-si contracandidatii saraci sau saraciti prin taxe si impozite.

Societatea daneza egala in drepturi, unde legile sint functionale doar celor mici si mijlocii, face ca cei mari sa fie intangibili. Modul de manipulare al fotografiei este identic cu cel de manipulare a societatii daneze. Totul depinde de programul cu care il faci iar acesta se numeste presa .

Presa, Un instrument diabolic de hrana cu informatii, face ca societatea daneza sa inghita ca si puii de pasari mincarea mestecata. Adica , filtrata, supta de toate vitaminele si data mocca sau pe bani, intregii societati care accepta o hrana deja mestecata pe post de masa regala, fara sa aiba capacitatea de a face diferenta intre Microsoft Paint si Photoshop. Interesul de mentinere a unei societati asa zise echilibrate , face ca nivelul informatiei sa fie egal peste tot si fara iesiri din tipare. Scandalurile sint acoperite iar fraudele si zona elitelor este protejata. In schimb sint canalizate informatiile in zone fara ristrcuri de a iesi din paradigma in care ai fost educat de mic.

Intr-un cuvint, societatea daneza este structurata in 2 straturi. Elita intangibila si nevazuta si restul lumii.

Un răspuns la „Societatea Danemarcei

  1. Privesc la ceea ce se intampla in Romania si ma gandesc daca vreodata oamenii de acolo vor fi indobitociti si spalati la creier dupa modelul din.. unele tari.Apoi privesc la cei ce au un trai asigurat,unde statul are grija de ei,,etc.Ma gandesc daca sa fac vreo legatura intre spalatul creierului si „viata buna” ?.Deci oare daca acceptam lobotomizarea,viata materiala va mai buna sau macar lipsita de probleme majore,chiar daca fara vreun lux?.Cand oamenii au mai multe fete si le schimba constant,la un moment dat le vor incurca.Dupa un timp nu vor mai face diferenta dintre real si fals.
    Este o poveste Zen ,frumoasa si cu talc,in care un calugar afla ca toata apa din lume va fi otravita si lumea va innebuni.Face rezerve de apa si ramane singurul om normal de pe planeta dar ceilalti il considera nebun si vor sa il omoare.In final are doua alternative: ori bea apa lor ori va fi ucis.Se hotareste sa pastreze viata si bea din apa celor nebuni.In sens esoteric apa pastreaza informatia si poate intr+adevar ucide sau vindeca.In sens pur pamantean,apa poate fi inlocuita cu un cip electronic,o lobotomizare,etc,depinde de tehnologie.
    Un flm care reprezinta foarte bine societatea de azi si care ne arata in ce directie se indreapta lumea ,ar fi „Idiocraty”. Ar fi o comedie,dar depinde cine priveste.Eu am considerat filmul ca fiind o drama.Se gaseste,gratis,pe youtube.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s