Politica Danemarcei

Politica este si ea foarte importanta. Promovarea egalitarismului de catre drepta sau stinga face ca ea sa fie una dintre elitele Danemarcei si una din principalii artizani ai educatiei si societatii daneze.

In cea mai mare parte coordonata de la Templul Masonic de pe Blegdamsvej, politica daneza este cea care se identifica cu ochelarii cailor de la caruta. Unul pe ochiul sting si altul catre ochiul drept. Incapacitatea calului de a vedea dincolo de acesti ochelari este si succesul politicii. Raspunsurile la peste 80 % din intrebarile unui cal se afla de fapt intr-o zona care nu se afla in raza lui de observare si deci incapabil de a vedea si de a-si raspunde dincolo de stinga sau dreapta.

Stinga, Pardidul Social Democrat din Danemarca este urmasul de frunte al Partidului muncitoresc de dupa razboi, adica partidul comunist danez. Lupul isi schimba parul dar naravul ba, asa este si cu social-democratii din Danemarca. Membrii de seama ai masoneriei Europene strins legate cu Clubul Bildenberg din care fac parte mari nume din politica, orinduiala elitei daneze este asa cum am spus in articolul anterior , elitele (politicul) si restul lumii. Nimic nou sub soare.

Dreapta, sau Venstre (Stinga) este o contradictie in termeni. La dreapta politicii se afla un partid care se numeste …STINGA.

Interesanta abordarea dar in definitiv se afla pe aceeasi rama de ochelari si functioneaza pe aceleasi principii ale ochelarilor de cal. Blocarea vederi catre zone unde ai putea gasi raspunsuri la cele mai multe din intrebarile tale.

Politica, creaza legi prin care societatea este supta de finantele care le-ar da posibilitatea independentei financiare si gituie geniul sau cel care poate sa faca diferenta. Ideea de taxare, acceptata de marea majoritate a programelor de computer, face imposibil iesirea din matricea sociala sau de stinga indiferent daca te situezi pe dreapa :)) Nu are sens , dar asa functioneaza. Furtul resurselor financiare ale celui care munceste este promovata la nivel national prin legi, iar obedienta in fata elitelor este mare.

Capacitatea statului si a politicienilor este de a pastra vederea societatii in perimetrul ochelarilor si de a oferii iluzia unei societati evoluate fara a stimula omul sau societatea la munca si initiativa. Politica daneza a uitat principiile politice si se canalizeaza pe taxe si impozite, bani si absorbtii de bani nemeritati. Cind au de furat bani si nu au suport legisllativ, dau legi prin care furtul sa fie legalizat impotriva firii asa cum si egalitatea este impotriva firii.
Nu este cu nimic mai diferită politica daneza de cea românească. Diferența este ca marea majoritate a computerelor sclavilor funcționează cu un soft primitiv introdus de cei citiva programatori pe perioada copilăriei si școlii prin care a trecut. Este imposibil pentru un computer cu Windows 95 sa ruleze Battelfield sau Assassin Creed. Ca sa nu mai spunem de Photoshop sau alte programe mai elaborate.
Așa este politica.

Deci intr-un cuvint politica = ochelari de cal.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s