Tara, Patria nu este Statul

De multe ori auzim numele de Statul roman inducindu-se in mentalitatea colectiva ideea ca Patria,Tara, Romania este Statul. Gresit. Foarte gresit. Patria nu este Statul si tara nici atit. Niste jigodii care au pus mina pe administrarea legilor si banilor prin uzurparea numelui de Patrie. In mintea lor de curci Patria=Statul. Romania= Statul. Statul este intradevar o institutie care ii rasplateste pe politicieni si acolitii lor in detrimentul sclavilor a acelora care sint Patria cu adevărat.
Discutam de multe ori cu unii amici care susține statul. Cel care știe mai bine ce sa facă cu banii tai. E stupid ca toți sa plătim taxe către stat si ei sa decidă in locul meu ca si cum ei sint Dumnezei iar eu un pirlit. Normal, Statul nu este Patria asa cum noi nu sintem nici macar o regie de stat. Patria este o pirlita pe care ei o pirlesc sau o violeaza zilnic cu ajutorul nostru. Ei mă taxeaza pentru învățământ dar banii nu ajung la școala copiilor. Mai bine ii dau eu direct decit sa le dea ei. Mai bine plătesc la doctor, oricum plătim, de ce sa le mai dau bani la guvern, la stat sa decidă ei ce si cit se duce la spitalul x sau la doctorul y. Eu stiu cine merita. Ei nu. De ce sa plătesc o taxa către poliția naționala cind ei nu fac nimic sa mă protejeze si culmea, nici dreptul la apărare nu îmi este asigurat? Vin după ce sint furat, după ce nevasta si copiii îmi sint violati, după ce demnitatea mi-a fost spulberata. E normal ca Statul are nevoie de bodyguarzi pe care ii numește Poliție care te apara 🙂
Statul, guvernul, acesta entitate diavoleasca care separa societatea in stinga si dreapta, fac circ pe banii furati de la prostime si prostimea ii alege :)). O data la 4 ani ca sa nu dea de bănuit ca statul este virful piramidei si el este raul pe pămînt. Acest diavol simbolizat de Piramida masonica pe care toți o infiereaza dar nimeni nu spune nimic. Statul, Guvernul, acest hot nenorocit care fura cu legea iar prostii îl susțin, împotriva vecinului, împotriva prietenilor împotriva a tot ce e normal si moral. Statul hot, statul diavol pentru care toate partidele se bat ca sa poată fura nu este Patria. Patria e ceva sacru, statul in schimb sper sa dispară.
Cu glontul la timpla si sabia lui Damocles pentru un politician care nu si-a respectat promisiunea electorală , sa-i vad dacă s-ar mai baga in seama jigodiile si hotii cu legea împreuna cu aparatorii hotilor. Poliția statului de drept.

20120513-183924.jpg

20120513-183425.jpg
Idiotilor. Cit o sa-i mai sustineti pe hoti cu banii vostrii si guverne fără scrupule?

20120513-190442.jpg

Reclame

Un răspuns la „Tara, Patria nu este Statul

  1. De acord cu tine,doar ca nici alte state nu sunt altfel.Poate ambalajul,suprafata sclipeste mai frumos,propaganda e mai credibila,ascultata din afara,sclavii mai creduli si obedienti,dar atat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s